за нас

Bengbu aot компресор ко оод се намира в високотехнологична зона, град бенгбу, провинция анхуей, високотехнологично предприятие. Компанията е специализирана компания, интегрираща научноизследователска и развойна дейност, производство, продажби и обслужване на компресорни продукти. Компанията се занимава главно с нови високоефективни, енергоспестяващи и екологични специални газови компресори, изисквани от индустрии като водород, биогаз, амоняк, природен газ и химическа промишленост. Компанията винаги настоява за вземане на технологични иновации ......

Виж повече

новини

Структура на купуват бутален компресор на продажби

Купуват бутален компресор за продажби е вид на компресор с положителна водоизместимост, основните му компоненти включват цилиндър, механизъм за свързване на коляното, монтаж на буталото, опаковане (тоест уплътнение на компресора), клапан, тяло и фондация, тръбопровод и аксесоари оборудване и др.


Отстъпка аргон компресор производители ви отвежда да разберете прилагането на аргон

-Алуминиева промишленост. Производителят на аргон с отстъпка ви казва, че аргон може да се използва за замяна на въздух или азот, за да се създаде инертна атмосфера в процеса на производство на алуминий; производителят на компресор за аргон с отстъпка ви казва, че аргонът може също да помогне за отстраняване на нежелани разтворими газове по време на дегазиране, както и за отстраняване на разтворен водород и други частици от разтопен алуминий.


Изисквания за монтаж на компресор за сероводород

Тази статия ще представи изискванията за монтаж на компресора за сероводород. 1. изисква просторно и добре осветено място, което е благоприятно за работата и поддръжката на компресора на сероводород. 2. относителната влажност на въздуха трябва да бъде ниска, прахът трябва да бъде по-малко, а въздухът трябва да бъде чист и добре вентилиран.


Производителите на компресори на диметил етер ви отвеждат, за да разберете как работят компресорите

В параграфите на следната статия производителите на компресори от диметил етер ще ви покажат как работят компресорите. Производителите на компресори на диметил етер ви казват, че поради промяната на налягането в цилиндъра, въздухът се преминава през въздушния филтър (заглушител) в цилиндъра през всмукателния клапан.


Два вида най-добър компресор амоняк

Най-добрият производител на амоняк компресор ви казва, че в най-простите термини, амоняк е природен газ, който е една част азот и три части водород. Въпреки че амонякът се среща в някои общи почистващи препарати, той може да бъде токсичен и дори смъртоносен, ако се използва неправилно. Най-добрите производители на компресори за амоняк ви казват, че ето защо домакински хладилници или фризери обикновено не използват амоняк. Амонякът се използва широко в големи търговски чилъри поради евтината си цена, а домакински хладилници с амонячни компресори често са антични.


Производителите на пълнене на бутилки с lpg ви отвеждат, за да разберете какво е lpg

Производителят на пълнене на бутилки lpg ви казва, че втечнен нефтен газ (наричан по-долу втечнен нефтен газ) е висококачествена и ефективна чиста енергия, което носи много удобство в нашия живот и отговаря на нашите ежедневни нужди за готвене и отопление.


Характеристики на едро co2 компресор при продажби

На едро co2 компресор за продажби се отнася до компресора, използван за налягане и доставка на въглероден диоксид газ. На едро co2 компресори за продажби се използват главно в уреди за синтез на урея и трябва да се обърне внимание на техния дизайн и употреба:


Избор изисквания на отстъпка h2 компресор доставчици китай

Изисквания за избор на единица. Отстъпка h2 компресор доставчици китай обикновено са разделени в две категории: турбина тип и обемен тип. Изборът на отстъпки h2 компресорни доставчици китай зависи изцяло от техническите изисквания на потребителя. Например тип газ, обемно изместване, налягане, което трябва да се постигне и т. н.


Виж повече