за нас

Bengbu aot компресор ко оод се намира в високотехнологична зона, град бенгбу, провинция анхуей, високотехнологично предприятие. Компанията е специализирана компания, интегрираща научноизследователска и развойна дейност, производство, продажби и обслужване на компресорни продукти. Компанията се занимава главно с нови високоефективни, енергоспестяващи и екологични специални газови компресори, изисквани от индустрии като водород, биогаз, амоняк, природен газ и химическа промишленост. Компанията винаги настоява за вземане на технологични иновации ......

Виж повече

новини

Как да поддържаме компресор на серен диоксид

За да се поддържа стабилна производителност и дълъг експлоатационен живот на компресора на серен диоксид, редовната поддръжка и поддръжка на оборудването е много важно. За да се реши консумацията на енергия на газ под налягане и корозията на оборудването за компресор на серен диоксид от газа, по-добрата поддръжка на оборудването ще бъде важно средство за ефективно подобряване на експлоатационния живот на оборудването.


Изисквания за монтаж на компресор за сероводород

Тази статия ще представи изискванията за монтаж на компресора за сероводород. 1. изисква просторно и добре осветено място, което е благоприятно за работата и поддръжката на компресора на сероводород. 2. относителната влажност на въздуха трябва да бъде ниска, прахът трябва да бъде по-малко, а въздухът трябва да бъде чист и добре вентилиран.


Кратко въвеждане на ацетиленов компресор

Произведеният газообразен ацетилен се напълва с компресор в стоманен цилиндър с порест пълнител и разтворител (обикновено ацетон), така че ацетиленовият газ се разтваря в ацетонната течност, а ацетиленовият газ се отделя от ацетоновата течност, когато се използва, така че ацетиленът се нарича разтворен ацетилен. Технологично оборудване за завършване на процесите на производство на газ, пречистване, компресия, сушене и пълнене, необходими за разтваряне на ацетилен. Той има предимствата на голямо съотношение на компресия, добро уплътняване, икономия на енергия, безопасност и надеждност, намаляване на замърсяването, удобно използване и добро качество на газа.


Какво е полето за приложение на серен диоксид в компресора на серен диоксид

Съставът на серен диоксид в компресор серен диоксид може да се използва във винарството. Съставът на серен диоксид в компресора на серен диоксид също помага да се запази летливата киселинност на желаното ниво. Причината, поради която етикетите за вино имат думи като „ съдържа сулфити “, е поради серен диоксид. Ако концентрацията на серен диоксид в компресора на серен диоксид е много ниска, е трудно да се открие, но когато концентрацията е по-голяма от 50ppm, миризмата на so2 може да се мирише от носа.


Как да почистите системата за смазочно масло на компресора?

Редовното почистване на системата за смазочно масло на компресора може да предотврати прекомерните примеси и замърсителите в системата да причинят сериозни повреди на оборудването. Как да почистите системата за смазочно масло на компресора? Какво трябва да обърна внимание при почистване? Следващото време е да отговорим на въпроси.


Какво трябва да се обърне внимание при ежедневната употреба на винтов въздушен компресор?

Жизнения цикъл на винтов въздушен компресор е много дълъг, обикновено повече от 10 години, но това не означава, че въздушният компресор може да се използва през цялото време, след като е закупен и пуснат в производство. Въздушният компресор е същият като другите механични съоръжения.


Области на приложение на етан в етановия компресор

Етанът в етановия компресор се напуква, за да се получи етилен: в химическата промишленост етанът се използва главно за производство на етилен чрез напукване на пара. Когато етанът в етановия компресор се смесва с пара и се подава до висока температура от 900 градуса по целзий или по-висока, тежките въглеводороди се напукват в леки въглеводороди.


Виж повече