за нас

Bengbu aot компресор ко оод се намира в високотехнологична зона, град бенгбу, провинция анхуей, високотехнологично предприятие. Компанията е специализирана компания, интегрираща научноизследователска и развойна дейност, производство, продажби и обслужване на компресорни продукти. Компанията се занимава главно с нови високоефективни, енергоспестяващи и екологични специални газови компресори, изисквани от индустрии като водород, биогаз, амоняк, природен газ и химическа промишленост. Компанията винаги настоява за вземане на технологични иновации ......

Виж повече

новини

Характеристики на класирането на продукта на най-евтиния тих въздушен компресор от китай

Най-евтиният тих въздушен компресор от китай е разделен на маслени тихи въздушни компресори и безмаслени въздушни компресори. Въздушните компресори без масло са ултра-тихи, обикновено с шум от около 40 децибела; немасленият най-евтин тих въздушен компресор от китай има шум от около 60 децибела и използва метода на буталото за кожена купа без масло за компресия на въздуха.


Преглед на продукта на качеството азот диоксид компресор

Преглед на продукта: качествен компресор за азотен диоксид е основният продукт на нашата компания, с зряла технология и висока стабилност. С изключение на качествените компресори на азотен диоксид, главно включват големи и средни компресори за природен газ.


Отстъпка аргон компресор производители ви отвежда да разберете прилагането на аргон

-Алуминиева промишленост. Производителят на аргон с отстъпка ви казва, че аргон може да се използва за замяна на въздух или азот, за да се създаде инертна атмосфера в процеса на производство на алуминий; производителят на компресор за аргон с отстъпка ви казва, че аргонът може също да помогне за отстраняване на нежелани разтворими газове по време на дегазиране, както и за отстраняване на разтворен водород и други частици от разтопен алуминий.


Изисквания за монтаж на компресор за сероводород

Тази статия ще представи изискванията за монтаж на компресора за сероводород. 1. изисква просторно и добре осветено място, което е благоприятно за работата и поддръжката на компресора на сероводород. 2. относителната влажност на въздуха трябва да бъде ниска, прахът трябва да бъде по-малко, а въздухът трябва да бъде чист и добре вентилиран.


Производителите на компресори на диметил етер ви отвеждат, за да разберете как работят компресорите

В параграфите на следната статия производителите на компресори от диметил етер ще ви покажат как работят компресорите. Производителите на компресори на диметил етер ви казват, че поради промяната на налягането в цилиндъра, въздухът се преминава през въздушния филтър (заглушител) в цилиндъра през всмукателния клапан.


Два вида най-добър компресор амоняк

Най-добрият производител на амоняк компресор ви казва, че в най-простите термини, амоняк е природен газ, който е една част азот и три части водород. Въпреки че амонякът се среща в някои общи почистващи препарати, той може да бъде токсичен и дори смъртоносен, ако се използва неправилно. Най-добрите производители на компресори за амоняк ви казват, че ето защо домакински хладилници или фризери обикновено не използват амоняк. Амонякът се използва широко в големи търговски чилъри поради евтината си цена, а домакински хладилници с амонячни компресори често са антични.


Кратко въвеждане на ацетиленов компресор

Произведеният газообразен ацетилен се напълва с компресор в стоманен цилиндър с порест пълнител и разтворител (обикновено ацетон), така че ацетиленовият газ се разтваря в ацетонната течност, а ацетиленовият газ се отделя от ацетоновата течност, когато се използва, така че ацетиленът се нарича разтворен ацетилен. Технологично оборудване за завършване на процесите на производство на газ, пречистване, компресия, сушене и пълнене, необходими за разтваряне на ацетилен. Той има предимствата на голямо съотношение на компресия, добро уплътняване, икономия на енергия, безопасност и надеждност, намаляване на замърсяването, удобно използване и добро качество на газа.


Производителите на пълнене на бутилки с lpg ви отвеждат, за да разберете какво е lpg

Производителят на пълнене на бутилки lpg ви казва, че втечнен нефтен газ (наричан по-долу втечнен нефтен газ) е висококачествена и ефективна чиста енергия, което носи много удобство в нашия живот и отговаря на нашите ежедневни нужди за готвене и отопление.


Виж повече