O NAMA

Bengbu AOT Compressor Co., Ltd. se nalazi u High-tech Zonu, Bengbu City, provinciji Anhui, visokoj tehnoloji poduzetku. Kompanija je specijalizovana kompanija koja integrira R&D, proizvodnju, prodaju i usluga kompressora proizvoda. Kompanija je uglavnom uključena u novu visokoj učinkovitosti, Zaspanja energije i okruženje specijalne benzine zahtijevane industrije poput hidrogen, biogaz, ammonije, prirodne gas, i hemijske industrije. Kompanija uvijek insistira na uzimati tehnološki inovaciju...

pogledajte više proizvoda

VIJESTI

Kako održati kompresor Sulfur Dioxid

Da bi održava stabilnu predstavu i dug život usluga kompresora sulfura dioksida, obično održavanje i održavanje opreme je veoma važna. Da bi riješiti struje potrošanja pritiska plina i koruziju kompresora opreme sulfura dioksida, bolje održavanje opreme će biti važni način za učinkovito poboljšati život usluga opreme.


Zahtjevi instalacije Hydrogen Sulfida kompresora.

Ovaj članak će predstaviti zahtjeve instalacije Hydrogen Sulfide kompresora. 1. Zahtijeva širi i dobro snima mjesto, koja je dovoljno operacije i održavanje Hydrogen Sulfida kompresora. 2. Relatna vlažnost vazduha treba biti niska, prava treba biti manje, a vazdu bi trebala biti čisti i dobro ventilaran.


Kratko Uvođenje Acetylena kompresora.

Proizvođena gasni acetilena je napunjena kompresora u čeličnom cilinderom porosnom ispunčam i rješavljam. općenito aceton), tako da se acetilen gas u acetonju tekju, i acetilen plin se oslobođen iz acetonja tekućina kada se koristi, tako da se acetilen zove raspalljena acetilena. Proces opreme za završetke procese proizvodnje gasne, čišćenje, kompresije, suši i ispuninje potrebno za razrješavanje acetilena. Ima prednosti velikih odnosa kompresicije, dobar izvod zapečavanje, spašavanje energije, sigurnosti i pouzdanosti, smanjenja zagađenja, prilagodnu upotrebu i dobar kvadrata benzina.


Šta je polja za primjenju sufura dioksida u kompresora sulfura dioksida

Kompanja sulfura dioksida u kompresora sulfura dioksida može koristiti u vinu. Kompona sulfura dioksida u kompresora sulfura dioksida također pomaže čuva invalitnu kiselinost na željenom nivou. Razlog zašto su vini etikete imaju riječi kao što je "država sulfite" zbog sulfura dioksida. Ako je concentracija sulfura dioksida u kompresora sulfura dioksida veoma nisku, teško je otkriti, ali kada je koncentracija veći od 50ppm, mirisa SO2 može mirisati nos.


Kako o čišćem kompresoratni sustav nafte?

Reglučnu čišćenje kompressora uljevnog sustava može spriječiti prekovno snimke i kontaminante u sistemu da uzrokuje ozbiljno istovnu istovnu neuspjeh. Kako o čišćem kompresoratni sustav nafte? Šta bi trebam da se pažnjam kada čišćem? Sljedeće je vrijeme odgovarati pitanja.


Šta bi trebalo biti pažnje u dnevnom upotrebu sveira vazduh kompresora?

Život ciklus srva vazduh kompresora je veoma duga, obično više od 10 godina, ali to ne znači da se kompresor vazduh može koristiti sve vrijeme nakon što se kupi i stavlja u proizvodnju. Vazdu kompresor je isto kao drugi mehanički opremi.


Područje aplikacije etane u Etane kompresoram

Ethane u Etanom kompresora je frakran kako bi napravi etilen: u kemijskoj industriji, Etan se uglavnom koristi za proizvođenje etilene frak. Kada je etan u Etana kompresora miješao sa parom i hrani na visoku temperaturu od 900 stupnjeva Celsius ili iznade, Teški hidrokarboni su zabričeni u svjetlosne hidrokarbone.


pogledajte više proizvoda