O NAMA

Bengbu AOT Compressor Co., Ltd. se nalazi u High-tech Zonu, Bengbu City, provinciji Anhui, visokoj tehnoloji poduzetku. Kompanija je specijalizovana kompanija koja integrira R&D, proizvodnju, prodaju i usluga kompressora proizvoda. Kompanija je uglavnom uključena u novu visokoj učinkovitosti, Zaspanja energije i okruženje specijalne benzine zahtijevane industrije poput hidrogen, biogaz, ammonije, prirodne gas, i hemijske industrije. Kompanija uvijek insistira na uzimati tehnološki inovaciju...

pogledajte više proizvoda

VIJESTI

Klasifikacije proizvodne karakteristike jefniji tišnog vazduh kompresora iz Kine

Jefti tišni kompresor vazduh iz Kine je podijeljen u tišnu vazdušnih kompresora i zraka u naftu. Prompresora zračnog zraka su ultra-tim, obično sa bukom oko 40 decibela; Blaman ulje jefniji tišnu vazduh kompresora iz Kine ima buk od oko 60 decibela i koristi bez nafta Metod piston a za koč za kompresiju zraka.


Uzvojenog objašnja qualiteta Nitrogena dioksida kompresora.

Pregled proizvoda: kvalifika Nitrogen dioksida kompresora je glavni proizvod naše kompanije, sa zrelom tehnologijim i visokom stabilnost. Izuključujući kvalifika Nitrogen dioksida kompresora, uglavnom uključuju velike i srednji veličine prirodne benze kompresora.


Uvođenje proizvoda kompresora LPG

Diskount LPG kompresora je podijeljen u likifirano plinskog kompresora za otvaranje vozile i likifiranog gasog kompresora. za oporavanje. Diskount LPG kompresor za otvaranje hladi se jednom fazom kompresiranom prirodnom vazduh. U procesu otvaranja kamiona, kompressor izvuka plinu iz tenka za skladište korisnika i pritisa sasutranu ovar likifiranog plina u kamion tenka kroz preko benzina faza pipelina.


Proizvođači diskount Argon kompressora va vodi da razumiju aplikaciju Argona

① Aluminium industrija. Proizvođač kompressora diskunta Argona kaže vam da se argon može koristiti za zamijeniti vazduh ili nitrogen kako bi stvorio inertnu atmosferu u procesi proizvodnje aluminija; Proizvođač kompressora diskunta Argon va kaže da argon može također pomogi uklonimi neophodne rješavljene gaske tokom degassiranja, Kao i uklanjao raspravljene hidrogena i drugih čestica iz bodljenog aluminiuma.


Kako raditi kompresora ammonije odbore

Diskount Butan kompressor kompresisa gasnu amoniju, kompresira gasnu amoniju u tekućinu amoniju, i kompresor je piston tip, pa kako kompressor diskount amonija sigurno funkcionira? Inspektiva prije nego što počinje kompresora Butane. 1. Veći li da li postavljenje vrijednosti svake automatske relaje zaštite ispunje zahtjeve početka.


Dva vrsta najboljih kompresora amonija

Najbolji proizvođač ammonije kompresora kaže vam da na naj jednostavnim učenima, amonija je prirodni plin koji je jedan dio nitrogen i tri dijele hidrogena. Iako se ammonija pronađena u nekim zajedničkima čišćenika, može biti toksični i čak i smrtonosno ako se nepravisnuti. Najbolji proizvođači ammonije kompressora kaže vam da to zato domaćih fridaci ili mrežili obično ne koriste amoniju a. Ammonija se široko koristi u velikim komercijalnim chillerima zbog jeftnog cijena, i domaćih fridaci sa kompresorama ammonije često su antik.


Vrsti najboljih ammonija kompresora.

Najbolji kompresor ammonije ima prednosti visoke učinkovitosti, bez najbacije i dugo život usluga nose dijelova. U usporedbi s a uvezovanom ammonijih kompresora, najbolji kompresor ammonije ima prednosti visokog troškova, kratkog perioda dostave, i vremena uslugu nakon prodaje. To može potpuno zamijenili uvezno kompresora otvaranje ammonije.


Proizvođači Metane kompressora va vodi da razumiju metanu

Proizvođač kompresora metana vam kaže da je metan organički sa molekularnom formulom CH4 i molekularnom namo 16.043. Methan je naj jednostavni organički supstanka i najmanji ugljik (niji hidrogen) hidrokarbon. Methan je široko distribuiran u prirodi i glavni komponent prirodne pline, biogaze, pita plina itd. Može se koristi kao goriva i sirnu materijal za proizvodnju hidrogena, crno ugljikog, ugljvu monoksida, acetilen, hidrocyaniske kiseline, i formaldehid.


pogledajte više proizvoda