O NAMA

Bengbu AOT Compressor Co., Ltd. se nalazi u High-tech Zonu, Bengbu City, provinciji Anhui, visokoj tehnoloji poduzetku. Kompanija je specijalizovana kompanija koja integrira R&D, proizvodnju, prodaju i usluga kompressora proizvoda. Kompanija je uglavnom uključena u novu visokoj učinkovitosti, Zaspanja energije i okruženje specijalne benzine zahtijevane industrije poput hidrogen, biogaz, ammonije, prirodne gas, i hemijske industrije. Kompanija uvijek insistira na uzimati tehnološki inovaciju...

pogledajte više proizvoda

VIJESTI

Klasifikacije proizvodne karakteristike jefniji tišnog vazduh kompresora iz Kine

Jefti tišni kompresor vazduh iz Kine je podijeljen u tišnu vazdušnih kompresora i zraka u naftu. Prompresora zračnog zraka su ultra-tim, obično sa bukom oko 40 decibela; Blaman ulje jefniji tišnu vazduh kompresora iz Kine ima buk od oko 60 decibela i koristi bez nafta Metod piston a za koč za kompresiju zraka.


Uzvojenog objašnja qualiteta Nitrogena dioksida kompresora.

Pregled proizvoda: kvalifika Nitrogen dioksida kompresora je glavni proizvod naše kompanije, sa zrelom tehnologijim i visokom stabilnost. Izuključujući kvalifika Nitrogen dioksida kompresora, uglavnom uključuju velike i srednji veličine prirodne benze kompresora.


Proizvođači diskount Argon kompressora va vodi da razumiju aplikaciju Argona

① Aluminium industrija. Proizvođač kompressora diskunta Argona kaže vam da se argon može koristiti za zamijeniti vazduh ili nitrogen kako bi stvorio inertnu atmosferu u procesi proizvodnje aluminija; Proizvođač kompressora diskunta Argon va kaže da argon može također pomogi uklonimi neophodne rješavljene gaske tokom degassiranja, Kao i uklanjao raspravljene hidrogena i drugih čestica iz bodljenog aluminiuma.


Zahtjevi instalacije Hydrogen Sulfida kompresora.

Ovaj članak će predstaviti zahtjeve instalacije Hydrogen Sulfide kompresora. 1. Zahtijeva širi i dobro snima mjesto, koja je dovoljno operacije i održavanje Hydrogen Sulfida kompresora. 2. Relatna vlažnost vazduha treba biti niska, prava treba biti manje, a vazdu bi trebala biti čisti i dobro ventilaran.


Proizvođači Dimethyl ether kompresora vodi da razumiju kako kompresora rade

U paragrafu sljedeće članaka, proizvođači Dimethyl ether kompresora će vam pokazuju kako kompresora rade. Proizvođači Dimethyl ether kompresora kaže vam da zbog promjena pritiska u cilindaru, vazdu se prolazi kroz filtru vazdušne (muffler) u silindro kroz ulaznu valvolu.


Dva vrsta najboljih kompresora amonija

Najbolji proizvođač ammonije kompresora kaže vam da na naj jednostavnim učenima, amonija je prirodni plin koji je jedan dio nitrogen i tri dijele hidrogena. Iako se ammonija pronađena u nekim zajedničkima čišćenika, može biti toksični i čak i smrtonosno ako se nepravisnuti. Najbolji proizvođači ammonije kompressora kaže vam da to zato domaćih fridaci ili mrežili obično ne koriste amoniju a. Ammonija se široko koristi u velikim komercijalnim chillerima zbog jeftnog cijena, i domaćih fridaci sa kompresorama ammonije često su antik.


Kratko Uvođenje Acetylena kompresora.

Proizvođena gasni acetilena je napunjena kompresora u čeličnom cilinderom porosnom ispunčam i rješavljam. općenito aceton), tako da se acetilen gas u acetonju tekju, i acetilen plin se oslobođen iz acetonja tekućina kada se koristi, tako da se acetilen zove raspalljena acetilena. Proces opreme za završetke procese proizvodnje gasne, čišćenje, kompresije, suši i ispuninje potrebno za razrješavanje acetilena. Ima prednosti velikih odnosa kompresicije, dobar izvod zapečavanje, spašavanje energije, sigurnosti i pouzdanosti, smanjenja zagađenja, prilagodnu upotrebu i dobar kvadrata benzina.


Proizvođači ispunjene boce LPG-a

Proizvođač o ispunjene boce LPG kaže vam da likifiran petrolevnu plinu (edje se zove likifiranu petrolu plinu) je visoko kalistvu i efikasna čista energija, koja došaje mnogo čudnosti našeg života i ispuniva naše dnevnom potrebama kuhanja i zagriljanja.


pogledajte više proizvoda