OM OS

Bengbu AOT Compressor Co., Ltd. er beliggende i High-tech Zone, Bengbu City, Anhui-provinsen, en højteknologisk virksomhed. Virksomheden er en specialiseret virksomhed, der integrerer F&U, fremstilling, salg og service af kompressorprodukter. Virksomheden er hovedsageligt engageret i ny højeffektivitet, energibesparende og miljøvenlige særlige gaskompressorer, som kræves i industrier som brint, biogas, ammoniak, naturgas og den kemiske industri. Virksomheden insisterer altid på at tage teknologisk innovation....

Se mere

NYHEDER

Struktur af Køb gensidig kompressor på salg

Køb gensidig kompressor på salg er en type positiv fortrængning kompressor, dens vigtigste komponenter omfatter en cylinder, tilslutningsmekanisme, stempelkomponenter, emballage (dvs. kompressorforsegling), ventil, karrosseri og fundet rørledningsudstyr og tilbehør osv.

2022-11-07 Se mere

Discount Argon kompressor fabrikanter tager dig til at forstå anvendelsen af Argon

­ Aluminiumsindustrien. Discount Argon kompressor producent fortæller dig, at argon kan bruges til at erstatte luft eller nitrogen til at skabe en inert atmosfære i aluminiumfremstillingsprocessen Discount Argon kompressor producent fortæller dig, at argon kan også hjælpe med at fjerne uønskede opløselige gasser under afgasning, Samt fjernelse af opløst brint og andre partikler fra smeltet aluminium.

2022-09-05 Se mere

Krav til montering af en brintsulfidkompressor.

Denne artikel vil indføre installationskravene for hydrogen Sulfide kompressor. 1. Kræver et rummeligt og godt oplyst sted, som er befordrende for drift og vedligeholdelse af hydrogen Sulfide kompressor. 2. Luftens relative luftfugtighed skal være lav, støvet skal være mindre, og luften skal være ren og godt ventileret.

2022-04-18 Se mere

Dimethyl eter kompressor producenter tager dig til at forstå, hvordan kompressorerne arbejder

I afsnitene i den følgende artikel, Dimethyl ether kompressor fabrikanter viser dig, hvordan kompressorer fungerer. Den Dimethyl eter kompressor producenter fortæller dig, at på grund af ændringen i trykket i cylinderen, luften føres gennem luftfilteret (købsluft) ind i cylinderen gennem indsugningsventilen.

2022-05-30 Se mere

To typer af bedste ammoniakkompressorer

Den bedste ammoniak kompressor producent fortæller dig, at i de enkleste vilkår, Ammoniak er en naturgas, der er en del kvælstof og tre dele brint. Skønt der findes ammoniak i nogle almindelige rengøringsmidler, kan det være giftigt og endda dødeligt hvis det misbruges. Bedste ammoniak kompressor producenter fortæller dig, at det er derfor husholdningskøleskabe eller frysere typisk ikke bruge ammoni. a. Ammoniak anvendes i store kommercielle kølere på grund af dens billige pris, og husholdningskøleskabe med ammoniakkompressorer er ofte antikke.

2022-08-30 Se mere

LPG flaske påfyldning fabrikanter tager dig til at forstå Hvad er LPG.

LPG flaskefyldning fabrikanten fortæller dig, at flydende oliegas (i det følgende benævnt flydende oliegas) er en høj kvalitet og effektiv ren energi som bringer en masse bekvemmelighed i vores liv og opfylder vores daglige madlavning og opvarmning behov.

2022-07-04 Se mere

Funktioner af Engros co2 kompressor på salg

Engros co2 kompressor på salg henviser til den kompressor, der anvendes til at trykke og levere kuldioxidgas. Engrosko-2-kompressorer på salg anvendes hovedsageligt i ureasyntesenheder. og der bør være opmærksomhed på deres design og anvendelse:

2022-11-14 Se mere

Valgkrav for Rabat h2 kompressor leverandører

Krav til udvælgelse af enheder. Rabat h2 kompressor leverandører porcelæn er generelt opdelt i to kategorier: turbinetype og volumetrisk type. Valget af Rabat h2 kompressor leverandører Kina afhænger udelukkende af de tekniske krav til brugeren. F.eks. gastype, volumenforskydning, tryk, der skal opnås osv.

2022-11-23 Se mere

Se mere