OM OS

Bengbu AOT Compressor Co., Ltd. er beliggende i High-tech Zone, Bengbu City, Anhui-provinsen, en højteknologisk virksomhed. Virksomheden er en specialiseret virksomhed, der integrerer F&U, fremstilling, salg og service af kompressorprodukter. Virksomheden er hovedsageligt engageret i ny højeffektivitet, energibesparende og miljøvenlige særlige gaskompressorer, som kræves i industrier som brint, biogas, ammoniak, naturgas og den kemiske industri. Virksomheden insisterer altid på at tage teknologisk innovation....

Se mere

NYHEDER

Hvordan opretholde en svovldioxid kompressor?

For at opretholde en stabil ydeevne og lang levetid for svovldioxidkompressoren er regelmæssig vedligeholdelse og vedligeholdelse af udstyret meget vigtigt. For at løse strømforbruget af den trykbehandlede gas og korrosionen af svovldioxidkompressor udstyret af gassen, En bedre vedligeholdelse af udstyret vil være et vigtigt middel til effektivt at forbedre udstyrets levetid.

2022-05-05 Se mere

Krav til montering af en brintsulfidkompressor.

Denne artikel vil indføre installationskravene for hydrogen Sulfide kompressor. 1. Kræver et rummeligt og godt oplyst sted, som er befordrende for drift og vedligeholdelse af hydrogen Sulfide kompressor. 2. Luftens relative luftfugtighed skal være lav, støvet skal være mindre, og luften skal være ren og godt ventileret.

2022-04-18 Se mere

Kort introduktion af acetylenkompressor

Den producerede gasacetylen fyldes med en kompressor i en stålcylinder med en porøs påfyldning og et opløsningsmiddel. almindeligt aceton), således at acetylengassen opløses i acetonevæsken og acetylengassen frigives fra acetonvæsken, når den anvendes, så acetylen kaldes opløst acetylen. Procesudstyr til fuldførelse af processer for gasproduktion, rensning, kompression, tørring og påfyldning, der kræves til opløsning af acetylen. Det har fordelene ved stor kompression, god tætningsevne, energibesparelse, sikkerhed og pålidelighed, reduktion af forurening, praktisk brug og god gaskvalitet.

2022-04-12 Se mere

Hvad er anvendelsesområdet for svovldioxid i kompressoren af svovldioxid

Svovldioxidkomponenten i svovldioxidkompressoren kan anvendes til vinfremstilling. Svovldioxidkomponenten i svovldioxidkompressoren hjælper også med at holde den flygtige syre på det ønskede niveau. Årsagen til, at vinetiketterne har ord som "indeholder sulfiter" er på grund af svovldioxid. Hvis koncentrationen af svovldioxid i svovldioxidkompressoren er meget lav, er det vanskeligt at detektere. men når koncentrationen er større end 50 ppm, kan lugten af SO2 af næsen.

2022-05-09 Se mere

Sådan rengøres kompressorens smøreoliesystem?

Regelmæssig rengøring af kompressorens smøreoliesystemet kan forhindre for store urenheder og forurenende stoffer i systemet i at forårsage alvorlige lighed Fejl. Sådan rengøres kompressorens smøreoliesystem? Hvad skal jeg være opmærksom på når jeg gør rent? Næste er tiden til at besvare spørgsmål.

2021-12-30 Se mere

Hvad skal være opmærksom på i daglig brug af skrue luftkompressor?

Skrueluftkompressorens livscyklus er meget lang, generelt mere end 10 år, men det betyder ikke, at luftkompressoren kan bruges hele tiden, efter at den er købt og sat i produktion. Luftkompressoren er den samme som andet mekanisk udstyr.

2021-12-30 Se mere

Ethans anvendelsesområder

Ethan i ethankompressoren er revnet til at fremstille ethylen: Ethan anvendes hovedsageligt til fremstilling af ethylen ved dampkrakning. Når ethan i ethankompressoren blandes med damp og fodres til en høj temperatur på 900 grader Celsius eller derover , de tunge kulbrinter sprækkes til lette kulbrinter.

2022-04-25 Se mere

Se mere