Πληροφορίες για τη

Bengbu AOT Compressor Co., Ltd. βρίσκεται στην υψηλής τεχνολογίας ζώνη, Bengbu, επαρχία Anhui, μια επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας. Η εταιρεία είναι εξειδικευμένη εταιρεία που ενσωματώνει Ε&Α, κατασκευή, πωλήσεις και εξυπηρέτηση προϊόντων συμπιεστών. Η εταιρεία ασκεί κυρίως νέα υψηλής αποδοτικότητας, εξοικονόμηση ενέργειας και φιλικούς προς το περιβάλλον ειδικούς συμπιεστές αερίου που απαιτούνται από βιομηχανίες όπως υδρογόνο, βιοαέριο, αμμωνία, φυσικό αέριο, και χημικές βιομηχανίες. Η εταιρεία πάντα επιμένει στην τεχνολογική καινοτομία....

Δείτε περισσότερα

ενημέρωσης

Δομή της αγοράς αμοιβαία συμπιεστή στις πωλήσεις

Αγορά αμοιβαία συμπιεστή στις πωλήσεις είναι ένας τύπος θετικού συμπιεστή μετατόπισης, τα κύρια συστατικά του περιλαμβάνουν έναν κύλινδρο, μηχανισμός σύνδεσης ράβδους, έμβολο, συσκευασία (δηλαδή σφραγίδα συμπιεστών), βαλβίδα, σώμα και θεμέλιο, εξοπλισμός αγωγών και εξαρτημάτων, κ.λπ.


Έκπτωση Argon συμπιεστές κατασκευαστές σας παίρνει για να κατανοήσετε την εφαρμογή της Argon

Ρ Βιομηχανία αλουμινίου. Έκπτωση Argon συμπιεστής κατασκευαστής σας λέει ότι το argon μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να αντικαταστήσει τον αέρα ή το άζωτο για να δημιουργήσει μια αδρανή ατμόσφαιρα στη διαδικασία παραγωγής αλουμινίου· Έκπτωση Argon συμπιεστής κατασκευαστής σας λέει ότι το argon μπορεί επίσης να βοηθήσει στην αφαίρεση ανεπιθύμητων διαλυτών αερίων κατά τη διάρκεια της αποποίησης, Εκτός από την αφαίρεση του διαλυμένου υδρογόνου και άλλων σωματιδίων από λιωμένο αλουμίνιο.


Απαιτήσεις εγκατάστασης ενός συμπιεστή θειούχου υδρογόνου υδρογονάνθρακα

Το άρθρο αυτό θα εισάγει τις απαιτήσεις εγκατάστασης του συμπιεστή Υδρογόνου θειούχου. 1. Απαιτεί ένα ευρύχωρο και καλά φωτισμένο μέρος, η οποία είναι ευνοϊκή για τη λειτουργία και συντήρηση του συμπιεστή Υδρογόνου θειούχου. 2. Η σχετική υγρασία του αέρα πρέπει να είναι χαμηλή, η σκόνη πρέπει να είναι μικρότερη, και ο αέρας πρέπει να είναι καθαρός και καλά αεριζόμενος.


Διμεθυλαιθέρας κατασκευαστές συμπιεστών σας παίρνει για να καταλάβετε πώς οι συμπιεστές λειτουργούν οι συμπιεστές.

Στις παραγράφους του επόμενου άρθρου, οι κατασκευαστές του συμπιεστή διμεθυλαιθέρα θα σας δείξουν πώς λειτουργούν οι συμπιεστές. Οι κατασκευαστές του συμπιεστή διμεθυλαιθέρα σας λένε ότι λόγω της αλλαγής της πίεσης στον κύλινδρο, ο αέρας διέρχεται μέσω του φίλτρου αέρα (συμφωτός) στον κύλινδρο μέσω της βαλβίδας εισαγωγής.


Δύο τύποι καλύτερου συμπιεστή αμμωνίας

Ο καλύτερος κατασκευαστής αμμωνίας σας λέει ότι με τους απλούστερους όρους, Η αμμωνία είναι ένα φυσικό αέριο που είναι ένα μέρος άζωτο και τρία μέρη υδρογόνο. Αν και η αμμωνία βρίσκεται σε ορισμένα κοινά καθαριστικά, μπορεί να είναι τοξικό, ακόμη και θανατηφόρο αν χρησιμοποιηθεί κατάχρηση. Οι καλύτεροι κατασκευαστές συμπιεστών αμμωνίας σας λένε ότι γι 'αυτό οικιακά ψυγεία ή οι καταψύκτες συνήθως δεν χρησιμοποιούν αμμωνία. α. Η αμμωνία χρησιμοποιείται ευρέως σε μεγάλα εμπορικά ψυκτικά λόγω της φθηνής της τιμής, και οικιακά ψυγεία με συμπιεστές αμμωνίας είναι συχνά αντίκες.


LPG μπουκάλι πλήρωση κατασκευαστές σας παίρνουν για να καταλάβετε Τι είναι LPG.

Ο κατασκευαστής φιαλών υγραερίου σας αναφέρει ότι υγροποιημένο αέριο πετρελαίου (εφεξής ως υγροποιημένο αέριο πετρελαίου) είναι υψηλής ποιότητας και αποτελεσματική καθαρή ενέργεια, που φέρνει πολλή ευκολία στη ζωή μας και ανταποκρίνεται στις καθημερινές μας ανάγκες μαγειρικής και θέρμανσης.


Χαρακτηριστικά του χονδρικού συμπιεστή Co2 στις πωλήσεις

Χονδρικός συμπιεστής co2 στις πωλήσεις αναφέρεται στον συμπιεστή που χρησιμοποιείται για την πίεση και την παράδοση αερίου διοξειδίου του άνθρακα. Χονδρικό εμπόριο συμπιεστών CO2 στις πωλήσεις χρησιμοποιούνται κυρίως σε συσκευές σύνθεσης ουρίας, και θα πρέπει να δοθεί προσοχή στη σχεδιασμό και τη χρήση τους:


Απαιτήσεις επιλογής της έκπτωσης h2 προμηθευτές συμπιεστών

Απαιτήσεις επιλογής μονάδας. Έκπτωση h2 προμηθευτές πορσελάνες είναι γενικά χωρισμένες σε δύο κατηγορίες: τύπος του στροβίλου και ογκομετρικός τύπος. Η επιλογή της έκπτωσης h2 προμηθευτές συμπιεστών κίνας εξαρτάται εξ ολοκλήρου από τις τεχνικές απαιτήσεις του χρήστη. Για παράδειγμα τύπος αερίου, μετατόπιση όγκου, πίεση που πρέπει να επιτευχθεί, κ.λπ.


Δείτε περισσότερα