TIETOJA

Bengbu AOT Compressor Co., Ltd. sijaitsee huipputeknologian alueella Bengbu Cityssä Anhuin maakunnassa. Yritys on erikoistunut yritys, joka integroi T&K-, valmistus, myynti ja palvelu kompressorituotteiden. Yritys toimii pääasiassa uutena tehokkaana, energiaa säästävät ja ympäristöystävälliset erikoiskompressorit ja kemianteollisuus. Yritys vaatii aina teknologista innovaatioita...

Katso lisää

UUTISET

Rakenne Osta vastavuoroinen kompressori myynnissä

Osta iskumäntä kompressori myynnissä on eräänlainen positiivinen siirtymä kompressori, sen tärkeimmät komponentit ovat sylinteri, kampiayhdistömekanismi, männän kokoonpano, pakkaus (ts. kompressorien tiiviste), venttiili, runko ja perustus, putki- ja lisälaitteet jne.

2022-11-07 Katso lisää

Alennus Argon kompressorin valmistajat ottavat sinut ymmärtämään soveltamista Argon.

Alumiiniteollisuus. Alennus Argon kompressorin valmistaja kertoo, että argon voidaan käyttää korvaamaan ilma tai typen luoda inertti ilma. alumiinin valmistusprosessissa; Alennus Argon kompressorin valmistaja kertoo, että argon voi myös auttaa poistamaan ei-toivottuja liukoisia kaasuja poistamisen aikana, Lisäksi poistetaan liuennut vety ja muita hiukkasia sulasta alumiinista.

2022-09-05 Katso lisää

Vedysulfidin kompressorin asennusvaatimukset

Tässä artiklassa otetaan käyttöön vetysulfidikompressorin asennusvaatimukset. 1. Vaatii tilava ja hyvin valaistu paikka, joka edistää vetysulfidikompressorin käyttöä ja ylläpitoa. 2. Ilman suhteellisen kosteuden tulee olla alhainen, pölyn tulee olla vähemmän, ja ilman tulee olla puhdas ja hyvin tuuletettu.

2022-04-18 Katso lisää

Dimetyylieetteri kompressori valmistajat ottavat sinut ymmärtämään, miten kompressorit toimivat.

Seuraavan artikkelin kohdissa, Dimetyylieetteri kompressorin valmistajat näyttävät, miten kompressorit toimivat. Dimetyylieetteri kompressorin valmistajat kertovat, että sylinterin paineen muutoksesta, ilma kulkee ilmansuodattimen kautta kaasupulloon imuventtiilin läpi.

2022-05-30 Katso lisää

Kahdenlaisia paras ammoniakin kompressoria

Paras ammoniakin kompressorin valmistaja kertoo, että yksinkertaisimmin, Ammoniakki on maakaasu, joka on yksi osa typpeä ja kolme osaa vetyä. Vaikka joissakin tavallisissa puhdistusaineissa on ammoniakkia, se voi olla myrkyllistä ja jopa tappavaa, jos sitä käytetään väärin. Paras ammoniakin kompressorin valmistajat kertovat, että siksi kotitalouden jääkaapit tai pakastimet tyypillisesti eivät käytä ammonia a. Ammoniakkia käytetään laajalti suurissa kaupallisissa jäähdytyskoneissa sen halvan hinnan vuoksi. ja kotitalouksien jääkaapit ammoniakin kompressorit ovat usein antiikkia.

2022-08-30 Katso lisää

LPG pullon täyttö valmistajat ottavat sinut ymmärtämään, mitä on nestekaasu

LPG-pullon täyttövalmistaja kertoo, että nesteytetty öljykaasu (jäljempänä ’nesteöljykaasu’) on korkealaatuinen ja tehokas puhdas energia, joka tuo paljon mukavuutta elämäämme ja täyttää päivittäiset ruoanlaitto- ja lämmitystarpeet.

2022-07-04 Katso lisää

Etaanin käyttöalueet

Etaani on halkeamalla etyleeniä. Etaania käytetään pääasiassa etyleenin tuottamiseen höyrykrakkauksella. Kun etaanikompressorissa oleva etaani sekoitetaan höyryn kanssa ja syötetään korkeaan 900 astetta tai yli. ja raskaat hiilivedyt halkeutuvat kevyiksi hiilivetyiksi.

2022-04-25 Katso lisää

Tuoteominaisuudet Osta vastaava kompressori myynnissä

1. Suunnittelun periaatteen vuoksi useita ominaisuuksia Buy kolmas kompressorien myynnissä määritetään. Esimerkiksi Buy isprocating kompressori myynnissä on monia liikkuvia osia, kuten imuventtiili, pakokaasuventtiili, Männän, männän rengas, yhdistystango, kampiakseli, laakeripihka jne.

2022-11-04 Katso lisää

Katso lisää