TIETOJA

Bengbu AOT Compressor Co., Ltd. sijaitsee huipputeknologian alueella Bengbu Cityssä Anhuin maakunnassa. Yritys on erikoistunut yritys, joka integroi T&K-, valmistus, myynti ja palvelu kompressorituotteiden. Yritys toimii pääasiassa uutena tehokkaana, energiaa säästävät ja ympäristöystävälliset erikoiskompressorit ja kemianteollisuus. Yritys vaatii aina teknologista innovaatioita...

Katso lisää

UUTISET

Miten säilyttää rikkidioksidikompressori

Rikkidioksidikompressorin vakaan suorituskyvyn ja pitkän käyttöikän säilyttämiseksi laitteiden säännöllinen huolto ja huolto on erittäin tärkeää. Painekaasun tehonkulutuksen ja kaasun korroosion, Laitteiden parempi kunnossapito on tärkeä keino parantaa laitteiden käyttöikää.

2022-05-05 Katso lisää

Vedysulfidin kompressorin asennusvaatimukset

Tässä artiklassa otetaan käyttöön vetysulfidikompressorin asennusvaatimukset. 1. Vaatii tilava ja hyvin valaistu paikka, joka edistää vetysulfidikompressorin käyttöä ja ylläpitoa. 2. Ilman suhteellisen kosteuden tulee olla alhainen, pölyn tulee olla vähemmän, ja ilman tulee olla puhdas ja hyvin tuuletettu.

2022-04-18 Katso lisää

Lyhyt esittely asetyleenikompressori

Tuotettu kaasumainen asetyleeni täytetään kompressorilla terässylinteriksi, jossa on huokoinen täyttöaine ja liuotin. yleensä asetoni), siten, että asetyleenikaasu liuotetaan asetoninesteeseen, ja asetyleenikaasu vapautuu asetoninesteestä käytettäessä, niin että asetyleeni kutsutaan liuenneeksi asetyleeniksi. Prosessilaitteet kaasun tuotanto-, puhdistus-, puristus-, asetyleenin liuottamiseksi tarvittava kuivaus ja täyttö. Sillä on etuja suuri puristussuhde, hyvä tiivistys, energiansäästö, turvallisuus ja luotettavuus, pilaantumisen vähentäminen, kätevä käyttö ja hyvä kaasun laatu.

2022-04-12 Katso lisää

Mikä on rikkidioksidin sovelluskenttä rikkidioksidikompressoria

Rikkidioksidikompressorissa voidaan käyttää viininvalmistuksessa. Rikkidioksidikompressorin rikkidioksidikomponentti auttaa myös pitämään haihtuvuuden halutulla tasolla. Syy siihen, miksi viinimerkinnöissä on sanoja, kuten "sisältää sulfitteja" johtuu rikkidioksidista. Jos rikkidioksidin pitoisuus rikkidioksidikompressorissa on erittäin alhainen, sitä on vaikea havaita. Mutta kun pitoisuus on suurempi kuin 50 ppm, SO2:n haju voi haistaa nenästä.

2022-05-09 Katso lisää

Klorometaani kompressori valmistajat ottavat sinut ymmärtämään, miten käyttää klorometaania

Kloorimetaanin kompressorin valmistajat kertovat, että kloorimetaani voidaan tuottaa kaupallisesti suolahappon tai vetykselle reaktion kloridi ja metanoli.

2022-05-16 Katso lisää

Kuinka puhdistaa kompressorin voiteluöljyjärjestelmä?

Kompressorin voiteluöljyjärjestelmän säännöllinen puhdistus voi estää liiallisten epäpuhtauksien ja epäpuhtauksien aiheuttamasta vakavaa yhdenmukaisuutta. vika. Kuinka puhdistaa kompressorin voiteluöljyjärjestelmä? Mihin minun pitäisi kiinnittää huomiota siivotessa? Seuraavaksi on aika vastata kysymyksiin.

2021-12-30 Katso lisää

Mihin pitäisi kiinnittää huomiota ruuviilmakompressorin päivittäisessä käytössä?

Ruuviilmakompressorin elinkaari on hyvin pitkä, yleensä yli 10 vuotta, mutta se ei tarkoita, että ilmakompressori voi käyttää koko ajan sen jälkeen, kun se on ostettu ja valmistettu. Ilmakompressori on sama kuin muut mekaaniset laitteet.

2021-12-30 Katso lisää

Etaanin käyttöalueet

Etaani on halkeamalla etyleeniä. Etaania käytetään pääasiassa etyleenin tuottamiseen höyrykrakkauksella. Kun etaanikompressorissa oleva etaani sekoitetaan höyryn kanssa ja syötetään korkeaan 900 astetta tai yli. ja raskaat hiilivedyt halkeutuvat kevyiksi hiilivetyiksi.

2022-04-25 Katso lisää

Katso lisää