TIETOJA

Bengbu AOT Compressor Co., Ltd. sijaitsee huipputeknologian alueella Bengbu Cityssä Anhuin maakunnassa. Yritys on erikoistunut yritys, joka integroi T&K-, valmistus, myynti ja palvelu kompressorituotteiden. Yritys toimii pääasiassa uutena tehokkaana, energiaa säästävät ja ympäristöystävälliset erikoiskompressorit ja kemianteollisuus. Yritys vaatii aina teknologista innovaatioita...

Katso lisää

UUTISET

Vedysulfidin kompressorin asennusvaatimukset

Tässä artiklassa otetaan käyttöön vetysulfidikompressorin asennusvaatimukset. 1. Vaatii tilava ja hyvin valaistu paikka, joka edistää vetysulfidikompressorin käyttöä ja ylläpitoa. 2. Ilman suhteellisen kosteuden tulee olla alhainen, pölyn tulee olla vähemmän, ja ilman tulee olla puhdas ja hyvin tuuletettu.

2022-04-18 Katso lisää

Dimetyylieetteri kompressori valmistajat ottavat sinut ymmärtämään, miten kompressorit toimivat.

Seuraavan artikkelin kohdissa, Dimetyylieetteri kompressorin valmistajat näyttävät, miten kompressorit toimivat. Dimetyylieetteri kompressorin valmistajat kertovat, että sylinterin paineen muutoksesta, ilma kulkee ilmansuodattimen kautta kaasupulloon imuventtiilin läpi.

2022-05-30 Katso lisää

Lyhyt esittely asetyleenikompressori

Tuotettu kaasumainen asetyleeni täytetään kompressorilla terässylinteriksi, jossa on huokoinen täyttöaine ja liuotin. yleensä asetoni), siten, että asetyleenikaasu liuotetaan asetoninesteeseen, ja asetyleenikaasu vapautuu asetoninesteestä käytettäessä, niin että asetyleeni kutsutaan liuenneeksi asetyleeniksi. Prosessilaitteet kaasun tuotanto-, puhdistus-, puristus-, asetyleenin liuottamiseksi tarvittava kuivaus ja täyttö. Sillä on etuja suuri puristussuhde, hyvä tiivistys, energiansäästö, turvallisuus ja luotettavuus, pilaantumisen vähentäminen, kätevä käyttö ja hyvä kaasun laatu.

2022-04-12 Katso lisää

Klorometaani kompressori valmistajat ottavat sinut ymmärtämään, miten käyttää klorometaania

Kloorimetaanin kompressorin valmistajat kertovat, että kloorimetaani voidaan tuottaa kaupallisesti suolahappon tai vetykselle reaktion kloridi ja metanoli.

2022-05-16 Katso lisää

LPG pullon täyttö valmistajat ottavat sinut ymmärtämään, mitä on nestekaasu

LPG-pullon täyttövalmistaja kertoo, että nesteytetty öljykaasu (jäljempänä ’nesteöljykaasu’) on korkealaatuinen ja tehokas puhdas energia, joka tuo paljon mukavuutta elämäämme ja täyttää päivittäiset ruoanlaitto- ja lämmitystarpeet.

2022-07-04 Katso lisää

Etaanin käyttöalueet

Etaani on halkeamalla etyleeniä. Etaania käytetään pääasiassa etyleenin tuottamiseen höyrykrakkauksella. Kun etaanikompressorissa oleva etaani sekoitetaan höyryn kanssa ja syötetään korkeaan 900 astetta tai yli. ja raskaat hiilivedyt halkeutuvat kevyiksi hiilivetyiksi.

2022-04-25 Katso lisää

Butadieenikompressorin valmistajat ottavat sinut ymmärtämään butadieenin käsittelyn ja varastoinnin

Butadieeni kompressorin valmistajat kertovat, että butadieenin käyttö varotoimenpiteet: suljettu toiminta, ja täysi ilmanvaihto. Toimijoiden on suoritettava erityiskoulutusta ja noudatettava tiukasti toimintamenettelyjä. Butadieenikompressorin valmistaja kertoo, että butadieenin käyttäjille suositellaan käyttäville käyttäjille käyttää itsestään syöttävää suodatuskaasunaamaksi kemialliset turvalasilasit antistaattiset työvaatteet, pitää erossa palo- ja lämmönlähteistä, ja tiukasti kieltää tupakointi työpaikalla.

2022-06-24 Katso lisää

Butadieen kompressorin valmistajat ottavat sinut ymmärtämään varotoimenpiteitä käyttää Butadienee

1. Ensiapu. Butadieenikompressorin valmistaja kertoo, että jos Butadieeni joutuu kosketuksiin ihon kanssa: Poista välittömästi saastuneet vaatteet ja huuhtele runsaalla juoksevalla vedellä vähintään 15 minuutin ajan. Hae lääkärin hoito; Silmän yhteystiedot: Nosta silmäluomet ja huuhtele juoksevalla vedellä tai suolaliuosta. Hae lääkärin hoito; Hengitys: Poista nopeasti raitiseen ilmaan. Pidä hengitystiet auki. Jos hengitys on vaikeaa, anna happea. Jos hengitys loppuu, anna keinotekoinen hengitys välittömästi ja hakeudu lääkärin hoitoon.

2022-06-27 Katso lisää

Katso lisää