O NAMA

Bengbu AOT Compressor Co., Ltd. nalazi se u High-tech Zone, Bengbu City, Anhui, visokotehnološkom poduzeću. Tvrtka je specijalizirana tvrtka koja integrira istraživanje i razvoj, proizvodnju, prodaju i usluge kompresorskih proizvoda. Tvrtka je uglavnom angažirana u novoj visokoj učinkovitosti, uštede energije i ekološki prihvatljivi posebni plinski kompresori koji se zahtijevaju industrija kao što su vodik, bioplin, amonijak, prirodni plin, i kemijske industrije. Kompanija uvek insistira na uzimanju tehnološke inovacije....

vidi više

VIJESTI

Struktura kupnje reciprocating kompresor na prodaju

Kupi povratni kompresor na prodaji je tip pozitivnog pomaknutog kompresora, njegove glavne komponente uključuju cilindar, mehanizam za povezivanje šipki, sklop klipova, pakiranje (t. cjevovod i oprema za pribor itd.

2022-11-07 vidi više

Popust Argon kompresor proizvođači uzeti vas da razumijete primjenu Argona

Aluminijska industrija. Popust Argon kompresor proizvođač vam kaže da se argon može koristiti za zamjenu zraka ili dušika za stvoriti inertnu atmosferu u procesu proizvodnje aluminija; Discount Argon kompresor proizvođač vam kaže da argon može pomoći u uklanjanju neželjenih topih plinova tijekom degasing, Kao i uklanjanje otopljenog vodika i ostalih čestica iz istopljenog aluminijuma.

2022-09-05 vidi više

Zahtjevi za ugradnju kompresora

U ovom članku će se uvesti zahtjevi za instalaciju kompresor vodikovih sulfida. 1. Zahtijeva prostrano i dobro osvijetljeno mjesto, što je pogodno za rad i održavanje vodikov sulfid kompresor. 2. Relativna vlažnost zraka treba biti niska, prašina treba biti manja, a zrak treba biti čist i dobro ventilacija.

2022-04-18 vidi više

Dimetil eter kompresor proizvođači uzimaju vas da razumijete kako kompresori rade kompresori.

U odlomcima slijedećeg članka, proizvođači Dimetil etera kompresora pokazat će vam kako kompresori rade. Proizvođači dimetil etera kompresora kažu da zbog promjene pritiska u cilindaru, zrak prolazi kroz filtar zraka (duffler) u cilindar kroz ulazni ventil.

2022-05-30 vidi više

Dva vrsta najboljeg kompresora amonijaka

Najbolji proizvođač amonijaka kompresora vam kaže da u najjednostavnijim rečima, amonijak je prirodni plin koji je jedan dio dušika i tri dijela vodika. Iako se amonijak nalazi u nekim zajedničkim čišćenjama, može biti otrovan i čak smrtonosan ako se zloupotrebljava. Najbolji proizvođači amonijaka kompresora vam kažu da zato kućni hladnjaci ili zamrzivači obično ne koriste amoniju a. Amoniak se široko koristi u velikim komercijalnim rashladnim hladnjacima zbog jeftinih cijena, i kućni hladnjaci s amonijak kompresorima su često antikvitet.

2022-08-30 vidi više

LPG boca popunjavanje proizvođači vode vas da razumijete Što je LPG-a

Proizvođač za punjenje boce LPG-a vam kaže da tekućeg naftnog plina (dalje u tekstu: tekućeg naftnog plina) je visokokvalitetna i učinkovita čista energija, što donosi dosta pogodnosti u naš život i zadovoljava naše svakodnevne potrebe za kuhanjem i grijanjem.

2022-07-04 vidi više

Značajke veleprodaje co2 kompresor na prodaji

Veleprodajni CO2 kompresor na prodaji odnosi se na kompresor koji se koristi za pritisak i isporuku plina ugljičnog dioksida. Veleprodajni CO2 kompresori na prodaji uglavnom se koriste u uređajima za sintezu uređaja, i pozornost treba posvetiti njihovu dizajnu i uporabu:

2022-11-14 vidi više

Zahtjevi za izbor popust h2 dobavljači kompresor Kina

Zahtjev za odabir jedinice. Popust h2 dobavljači kineskih kompresora općenito su podijeljeni u dvije kategorije: vrsta turbine i volumetrični tip. Izbor popust h2 dobavljača kompresor Kina ovisi u potpunosti o tehničkim zahtjevima korisnika. Na primjer tip plina, premještanje volumena, pritisak koji treba postići itd.

2022-11-23 vidi više

vidi više