RóLUNK

Bengbu aot kompresszor co., ltd. található high-tech zóna, bengbu város, anhui tartomány, egy high-tech vállalkozás. A cég egy specializált vállalat, amely integrálja a k + f, gyártási, értékesítési és szerviz kompresszor termékek. A cég elsősorban az olyan iparágak, mint a hidrogén, a biogáz, az ammónia, a földgáz és a vegyipar által igényelt új, nagy hatékonyságú, energiatakarékos és környezetbarát speciális gázkompresszorokkal foglalkozik. A cég mindig ragaszkodik a technológiai innováció ......

mutass többet

SAJTóSZOBA

Termék osztályozása jellemzői a legolcsóbb csendes levegő kompresszor kínából

A kínából származó legolcsóbb csendes légkompresszor olajcsendes légkompresszorokra és olajmentes légkompresszorokra oszlik. Olajmentes légkompresszorok ultracsendes, általában körülbelül 40 decibel zaj; az olajmentes legolcsóbb csendes légkompresszor kínából körülbelül 60 decibel zaj van, és légtömörítéshez az olajmentes bőr tálba dugattyús módszert használja.

2022-09-26 mutass többet

Termék áttekintése a minőségű nitrogén-dioxid kompresszor

A termék áttekintése: minőségi nitrogén-dioxid kompresszor a cég fő terméke, érett technológiával és nagy stabilitással. A minőségi nitrogén-dioxid-kompresszorokat kivéve elsősorban nagy és közepes méretű földgázkompresszorokat tartalmaznak.

2022-09-19 mutass többet

Kedvezmény argon kompresszor gyártók elviszi, hogy megértse az argon alkalmazását

-Alumínium ipar. Diszkont argon kompresszor gyártó azt mondja, hogy az argon lehet használni, hogy cserélje a levegő vagy a nitrogén, hogy hozzon létre egy inert légkör az alumínium gyártási folyamat; diszkont argon kompresszor gyártó azt mondja, hogy az argon is segít eltávolítani a nem kívánt oldható gázokat a gázmentesítés során, valamint eltávolítja az oldott hidrogén és más részecskék olvadt alumínium.

2022-09-05 mutass többet

Hidrogén-szulfid kompresszor szerelési követelmények

Ez a cikk bemutatja a hidrogén-szulfid kompresszor telepítési követelményeit. 1. tágas és jól megvilágított helyet igényel, ami elősegíti a hidrogén-szulfid kompresszor működését és karbantartását. 2. a relatív páratartalom a levegő legyen alacsony, a por legyen kevesebb, és a levegő kell tiszta és jól szellőztetett.

2022-04-18 mutass többet

Dimetil-éter kompresszor gyártók elviszi, hogy megértse, hogyan működik a kompresszorok

A következő cikk bekezdéseiben a dimetil-éter kompresszor gyártók megmutatják, hogyan működnek a kompresszorok. A dimetil-éter kompresszor gyártói azt mondják, hogy a henger nyomásának változása miatt a levegőt a légszűrőn (hangtompító) a hengerbe a szívószelepen keresztül juttatják.

2022-05-30 mutass többet

Kétféle legjobb ammónia kompresszor

A legjobb ammónia kompresszor gyártó azt mondja, hogy a legegyszerűbb értelemben az ammónia egy földgáz, amely egy része nitrogén és három része hidrogén. Bár az ammóniát néhány gyakori tisztítószerben megtalálják, helytelenül használva mérgező, sőt halálos is lehet. A legjobb ammónia kompresszor gyártók azt mondják, hogy ezért a háztartási hűtőszekrények vagy fagyasztók jellemzően nem használnak ammóniát. Az ammóniát széles körben használják a nagy kereskedelmi hűtőgépekben az olcsó ár miatt, és a háztartási hűtőszekrények ammónia kompresszorokkal gyakran antik.

2022-08-30 mutass többet

Rövid bevezetése acetilén kompresszor

A termelt gáz halmazállapotú acetilént kompresszorral töltik fel egy acél hengerbe porózus töltőanyaggal és oldószerrel (általában acetonnal), így az acetiléngáz az aceton folyadékában oldódik, az acetiléngáz pedig felhasználáskor szabadul fel az aceton folyadékból, így az acetilént oldott acetilénnek nevezzük. Folyamat berendezések befejezni a folyamatok a gáz termelés, tisztítás, tömörítés, szárítás és a töltés szükséges oldásához acetilén. Nagy tömörítési arány, jó tömítési teljesítmény, energiatakarékosság, biztonság és megbízhatóság, szennyezés csökkentése, kényelmes használat és jó gázminőség előnyei vannak.

2022-04-12 mutass többet

Lpg palack töltő gyártók elviszi, hogy megértse, mi az lpg

A lpg palacktöltő gyártó elmondja, hogy a cseppfolyósított kőolajgáz (a továbbiakban: cseppfolyós kőolajgáz) kiváló minőségű és hatékony tiszta energia, ami sok kényelmet hoz életünknek, és megfelel a mindennapi főzési és fűtési igényeinknek.

2022-07-04 mutass többet

mutass többet