RóLUNK

Bengbu aot kompresszor co., ltd. található high-tech zóna, bengbu város, anhui tartomány, egy high-tech vállalkozás. A cég egy specializált vállalat, amely integrálja a k + f, gyártási, értékesítési és szerviz kompresszor termékek. A cég elsősorban az olyan iparágak, mint a hidrogén, a biogáz, az ammónia, a földgáz és a vegyipar által igényelt új, nagy hatékonyságú, energiatakarékos és környezetbarát speciális gázkompresszorokkal foglalkozik. A cég mindig ragaszkodik a technológiai innováció ......

mutass többet

SAJTóSZOBA

Hogyan kell fenntartani a kén-dioxid kompresszor

A kén-dioxid kompresszor stabil teljesítményének és hosszú élettartamának fenntartása érdekében a berendezés rendszeres karbantartása és karbantartása nagyon fontos. Annak érdekében, hogy megoldja az energiafogyasztást a nyomás alatt lévő gáz és a korrózió a kén-dioxid kompresszor berendezések a gáz, a berendezés jobb karbantartása fontos eszköz lesz a berendezés élettartamának hatékonyan javítására.

2022-05-05 mutass többet

Hidrogén-szulfid kompresszor szerelési követelmények

Ez a cikk bemutatja a hidrogén-szulfid kompresszor telepítési követelményeit. 1. tágas és jól megvilágított helyet igényel, ami elősegíti a hidrogén-szulfid kompresszor működését és karbantartását. 2. a relatív páratartalom a levegő legyen alacsony, a por legyen kevesebb, és a levegő kell tiszta és jól szellőztetett.

2022-04-18 mutass többet

Rövid bevezetése acetilén kompresszor

A termelt gáz halmazállapotú acetilént kompresszorral töltik fel egy acél hengerbe porózus töltőanyaggal és oldószerrel (általában acetonnal), így az acetiléngáz az aceton folyadékában oldódik, az acetiléngáz pedig felhasználáskor szabadul fel az aceton folyadékból, így az acetilént oldott acetilénnek nevezzük. Folyamat berendezések befejezni a folyamatok a gáz termelés, tisztítás, tömörítés, szárítás és a töltés szükséges oldásához acetilén. Nagy tömörítési arány, jó tömítési teljesítmény, energiatakarékosság, biztonság és megbízhatóság, szennyezés csökkentése, kényelmes használat és jó gázminőség előnyei vannak.

2022-04-12 mutass többet

Mi a kén-dioxid alkalmazási területe a kén-dioxid kompresszorban

A kén-dioxid kompresszorban található kén-dioxid komponens a borászatban használható. A kén-dioxid kompresszorban található kén-dioxid komponens is segít a kívánt szinten tartani az illékony savat. Az ok, amiért a borcímkék olyan szavakkal rendelkeznek, mint a "szulfiteket tartalmaz", a kén-dioxid miatt. Ha a kén-dioxid kompresszorban a kén-dioxid koncentrációja nagyon alacsony, akkor nehéz kimutatni, de ha a koncentráció nagyobb, mint 50ppm, a so2 szagát az orr szagolhatja.

2022-05-09 mutass többet

Hogyan tisztítsuk meg a kompresszor kenőolaj-rendszert?

A kompresszor kenőolaj rendszerének rendszeres tisztítása megakadályozhatja, hogy a rendszer túlzott szennyeződései és szennyeződései komoly felszerelési hibákat okozzanak. Hogyan tisztítsuk meg a kompresszor kenőolaj-rendszert? Mit kell figyelni a tisztításkor? A következő az ideje, hogy válaszoljon a kérdésekre.

2021-12-30 mutass többet

Mire kell figyelni a csavar légkompresszor napi használatában?

A csavar légkompresszor életciklusa nagyon hosszú, általában több mint 10 év, de ez nem jelenti azt, hogy a légkompresszor lehet használni minden alkalommal, miután megvásárolt és a gyártásba. A légkompresszor megegyezik a többi mechanikai berendezéssel.

2021-12-30 mutass többet

Etán alkalmazási területei az etán kompresszorban

Az etán kompresszorban lévő etánt az etilén előállítására repedezik: a vegyiparban az etánt főleg gőz repedéssel használják etilén előállítására. Amikor az etán kompresszorban található etánt gőzzel keverjük, és 900 celsius-fokos vagy magasabb hőmérsékletre táplálják, a nehéz szénhidrogéneket könnyű szénhidrogének repedezik.

2022-04-25 mutass többet

mutass többet