SAJTóSZOBA

Szerkezet vásárolni dugattyús kompresszor értékesítés

Vásárolni dugattyús kompresszor az értékesítés egy olyan típusú pozitív elmozdulás kompresszor, a fő alkatrészek közé tartozik a henger, forgattyú hajtórúd mechanizmus, dugattyú szerelvény, csomagolás (azaz, kompresszor tömítés), szelep, test és alapítvány, csővezeték és tartozékok berendezések, stb.

2022-11-07 mutass többet

Kedvezmény argon kompresszor gyártók elviszi, hogy megértse az argon alkalmazását

-Alumínium ipar. Diszkont argon kompresszor gyártó azt mondja, hogy az argon lehet használni, hogy cserélje a levegő vagy a nitrogén, hogy hozzon létre egy inert légkör az alumínium gyártási folyamat; diszkont argon kompresszor gyártó azt mondja, hogy az argon is segít eltávolítani a nem kívánt oldható gázokat a gázmentesítés során, valamint eltávolítja az oldott hidrogén és más részecskék olvadt alumínium.

2022-09-05 mutass többet

Hidrogén-szulfid kompresszor szerelési követelmények

Ez a cikk bemutatja a hidrogén-szulfid kompresszor telepítési követelményeit. 1. tágas és jól megvilágított helyet igényel, ami elősegíti a hidrogén-szulfid kompresszor működését és karbantartását. 2. a relatív páratartalom a levegő legyen alacsony, a por legyen kevesebb, és a levegő kell tiszta és jól szellőztetett.

2022-04-18 mutass többet

Dimetil-éter kompresszor gyártók elviszi, hogy megértse, hogyan működik a kompresszorok

A következő cikk bekezdéseiben a dimetil-éter kompresszor gyártók megmutatják, hogyan működnek a kompresszorok. A dimetil-éter kompresszor gyártói azt mondják, hogy a henger nyomásának változása miatt a levegőt a légszűrőn (hangtompító) a hengerbe a szívószelepen keresztül juttatják.

2022-05-30 mutass többet

Kétféle legjobb ammónia kompresszor

A legjobb ammónia kompresszor gyártó azt mondja, hogy a legegyszerűbb értelemben az ammónia egy földgáz, amely egy része nitrogén és három része hidrogén. Bár az ammóniát néhány gyakori tisztítószerben megtalálják, helytelenül használva mérgező, sőt halálos is lehet. A legjobb ammónia kompresszor gyártók azt mondják, hogy ezért a háztartási hűtőszekrények vagy fagyasztók jellemzően nem használnak ammóniát. Az ammóniát széles körben használják a nagy kereskedelmi hűtőgépekben az olcsó ár miatt, és a háztartási hűtőszekrények ammónia kompresszorokkal gyakran antik.

2022-08-30 mutass többet

Lpg palack töltő gyártók elviszi, hogy megértse, mi az lpg

A lpg palacktöltő gyártó elmondja, hogy a cseppfolyósított kőolajgáz (a továbbiakban: cseppfolyós kőolajgáz) kiváló minőségű és hatékony tiszta energia, ami sok kényelmet hoz életünknek, és megfelel a mindennapi főzési és fűtési igényeinknek.

2022-07-04 mutass többet

Jellemzői a nagykereskedelmi co2 kompresszor értékesítés

Nagykereskedelmi co2 kompresszor az értékesítés utal a kompresszor használt nyomás és szén-dioxid gáz. Nagykereskedelmi co2 kompresszorok értékesítés elsősorban használják karbamid szintézis eszközök, és figyelmet kell fordítani a tervezés és a használat:

2022-11-14 mutass többet

Kiválasztási követelmények kedvezmény h2 kompresszor szállítók kína

Egység kiválasztási követelmények. Kedvezmény h2 kompresszor szállítók kína általában két kategóriába sorolják: turbina típus és térfogatú típus. A választás a kedvezmény h2 kompresszor szállítók kína teljesen függ a műszaki követelményeket a felhasználó. Például gáztípus, térfogatelmozdulás, elérendő nyomás stb.

2022-11-23 mutass többet

mutass többet