за нас

Bengbu AOT Compressor Co., Ltd. е лоциран во висока техничка зона, Бенгбу Сити, провинција Анхуи, високата технологија. Претпријатието е специјализирана претпријатија која ги интегрира Р иД, произведувањето, продажбата и услуга на компресорните производи. Компанијата главно е вклучена во нова висока ефикасност, Зачувување енергетски и пријателски специјални гасови кои се потребни од индустриите како хидроген, биогас, амонија, природен гас, и хемиски индустрии. Компанијата секогаш инсистира да земе технолошки иновации...

Гледај Повеќе

Вести

Можности за класификација на производот на најевтиниот компресsor од Кина.

Најевтиниот тивко воздушно компресsor од Кина е поделен во тивки нафтени воздушни компресsorи и бесплатни воздушни компресори. Ослободен воздушни компресори се ултра мирни, обично со бучава од околу 40 децибели; Ослободен нафта најевтиниот компресsor од Кина има врева од околу 60 децибели и го користи без нафта. Методот на коска од кожна рака за компресирање на воздухот.


Преглед на производите на квалитетот на нитроген диоксид

Преглед на производот: квалитетот на нитроген диоксид е главниот производ на нашата компанија, со зрела технологија и висока стабилност. Исклучувајќи се квалитетни диоксидни компресори, главно вклучуваат големи и средни компресори на природен гас.


Производителите на Аргон компресората те носат да ја разберат апликацијата на Аргон.

Алуминиумската индустрија. Производителот на Аргон компресората ви кажува дека аргонот може да се користи за замена на воздухот или азот за да создаде инертна атмосфера во процесот на производство на алуминиум; Производителот на дискутон Аргон компресор ви кажува дека Аргон може и да помогне во отстранувањето на несаканите резливи гаси за време на деградирање. Како и отстранување на растворени хидроген и други честички од исплавениот алуминиум.


Услови за инсталација на хидрогенот Сулфид компресор.

Оваа статија ќе ги воведе барањата за инсталација на Хидрогенот Сулфид компресор. 1. Потребно е проширено и добро распуштено место, кое е погоден за операцијата и одржувањето на компресорот Хидроген Сулфид. 2. Релативната влажност на воздухот треба да биде ниска, прашината треба да биде помалку, а воздухот треба да биде чист и добро вентилација.


Производителите на диметил етер компресор ве носат да разберат како функционираат компресорот

Во пасусите од следната статија, производителите на компресорот Диметил етер ќе ви покажат како работат компресорите. Производителите на Диметил етер компресорот ви велат дека поради промената во притисокот во цилиндерот, воздухот се пренесува низ филтерот (муфлер) во цилиндерот преку вентилот.


Две видови на најдобри компресор на амонија

Најдобриот производител на амонија компресор ви кажува дека во наједноставните услови, Амонија е природен гас кој е еден дел азот и три делови хидроген. Иако амонија се наоѓа во некои заеднички чистувачи, таа може да биде токсични, па дури и смртоносни ако се злоупотребува. Најдобри производители на амонија компресор ви велат дека затоа домаќинските фрижидери или фрижидери обично не користат амони. А. Амонија се користи во големи комерцијални чилери поради нејзината евтина цена, и домаќинските фрижидери со амонија компресори често се антички.


Кратко воведување на компресорот на Акителин

Производениот гасен ацититлин е полн со компресор во челичен цилиндр со порвоен пополнувач и резвент Генерално ацетон), така што ацитлинот е растворен во течноста на ацетон, и ацитлинот се ослободува од ацетон течност кога се користи, така што ацитлинот се нарекува распуштен ацитлин. Обработка за комплетирање на процесите на производство на гас, прочистување, компресија, Сушењето и пополнувањето е потребно за распуштање на цитилинот. Има предности за големо компресирање, добра перформанса за запечатување, заштеда енергија, безбедноста и сигурност, намалување на загадувањето, користењето и добар квалитет на гас.


Производителите за пополнување на шише од LPG ве носат да разберат што е LPG.

Производителот за пополнување на шише во LPG ви кажува дека ликвите нафтово гас (потоа се нарекува ликфикуван нафтен гас) е висока квалитетна и ефикасна чиста енергија, Што донесува многу удобност за нашиот живот и ги задоволува нашите секојдневни потреби за готвење и греење.


Гледај Повеќе