TENTANG KAMI

Bengbu AOT Compressor co., Ltd. terletak di zon berteknologi tinggi, bandar Bengbu, wilayah Anhui, perusahaan berteknologi tinggi. Syarikat ini adalah sebuah syarikat khusus yang mengintegrasikan R & D, pembuatan, jualan dan perkhidmatan produk pemampat. Syarikat ini terutamanya terlibat dalam pemampat gas khas yang berkualiti tinggi, penjimatan tenaga dan mesra alam yang diperlukan oleh industri seperti hidrogen, biogas, ammonia, gas asli, dan industri kimia. Syarikat sentiasa menegaskan mengambil inovasi teknologi ......

melihat lebih banyak

BERITA

Bagaimana untuk mengekalkan pemampat Sulfur dioksida

Untuk mengekalkan prestasi yang stabil dan hayat perkhidmatan yang panjang pemampat Sulfur dioksida, penyelenggaraan dan penyelenggaraan peralatan yang tetap sangat penting. Untuk menyelesaikan penggunaan kuasa gas bertekanan dan kakisan peralatan pemampat Sulfur dioksida oleh gas, penyelenggaraan peralatan yang lebih baik akan menjadi cara penting untuk meningkatkan hayat perkhidmatan peralatan dengan berkesan.


Keperluan pemasangan pemampat hidrogen sulfida

Artikel ini akan memperkenalkan keperluan pemasangan pemampat hidrogen sulfida. 1. Memerlukan tempat yang luas dan terang, yang kondusif untuk operasi dan penyelenggaraan pemampat hidrogen sulfida. 2. Kelembapan relatif udara harus rendah, debu harus kurang, dan udara harus bersih dan berventilasi dengan baik.


Pengenalan ringkas pemampat asetilena

Asetilena gas yang dihasilkan dipenuhi dengan pemampat ke dalam silinder keluli dengan pengisi berliang dan pelarut (umumnya aseton), supaya gas asetilena dibubarkan dalam cecair aseton, dan gas asetilena dikeluarkan dari cecair aseton apabila digunakan, supaya asetilena dipanggil asetilena terlarut. Peralatan proses untuk menyelesaikan proses pengeluaran gas, pembersihan, mampatan, pengeringan dan pengisian yang diperlukan untuk membubarkan asetilena. Ia mempunyai kelebihan nisbah mampatan yang besar, prestasi pengedap yang baik, penjimatan tenaga, keselamatan dan kebolehpercayaan, pengurangan pencemaran, penggunaan mudah dan kualiti gas yang baik.


Apakah bidang permohonan sulfur dioksida dalam pemampat Sulfur dioksida

Komponen sulfur dioksida dalam pemampat Sulfur dioksida boleh digunakan dalam winemaking. Komponen sulfur dioksida dalam pemampat Sulfur dioksida juga membantu mengekalkan keasidan yang tidak menentu pada tahap yang dikehendaki. Sebab mengapa label wain mempunyai kata-kata seperti "contains sulfites" adalah kerana sulfur dioksida. Jika kepekatan sulfur dioksida dalam pemampat Sulfur dioksida sangat rendah, sukar untuk dikesan, tetapi apabila kepekatan lebih besar daripada 50ppm, bau SO2 boleh berbau oleh hidung.


Bagaimana untuk membersihkan sistem minyak pelincir pemampat?

Pembersihan biasa sistem minyak pelincir pemampat boleh menghalang kekotoran dan bahan cemar yang berlebihan dalam sistem daripada menyebabkan kegagalan peralatan yang serius. Bagaimana untuk membersihkan sistem minyak pelincir pemampat? Apa yang perlu saya perhatikan semasa pembersihan? Seterusnya adalah masa untuk menjawab soalan.


Apa yang perlu diberi perhatian dalam penggunaan harian pemampat udara skru?

Kitaran hayat pemampat udara skru sangat panjang, umumnya lebih daripada 10 tahun, tetapi ia tidak bermakna bahawa pemampat udara boleh digunakan sepanjang masa selepas ia dibeli dan dimasukkan ke dalam pengeluaran. Pemampat udara adalah sama seperti peralatan mekanikal lain.


Bidang penggunaan ethane dalam pemampat Ethane

Ethane dalam pemampat Ethane retak untuk membuat ethylene: dalam industri kimia, ethane digunakan terutamanya untuk menghasilkan ethylene oleh wap retak. Apabila ethane dalam pemampat Ethane bercampur dengan stim dan diberi makan kepada suhu tinggi 900 darjah Celsius atau ke atas, hidrokarbon berat retak ke dalam hidrokarbon cahaya.


melihat lebih banyak