TENTANG KAMI

Bengbu AOT Compressor co., Ltd. terletak di zon berteknologi tinggi, bandar Bengbu, wilayah Anhui, perusahaan berteknologi tinggi. Syarikat ini adalah sebuah syarikat khusus yang mengintegrasikan R & D, pembuatan, jualan dan perkhidmatan produk pemampat. Syarikat ini terutamanya terlibat dalam pemampat gas khas yang berkualiti tinggi, penjimatan tenaga dan mesra alam yang diperlukan oleh industri seperti hidrogen, biogas, ammonia, gas asli, dan industri kimia. Syarikat sentiasa menegaskan mengambil inovasi teknologi ......

melihat lebih banyak

BERITA

Struktur beli pemampat reciprocating jualan

Beli pemampat reciprocating jualan adalah sejenis pemampat anjakan positif, komponen utamanya termasuk silinder, mekanisme rod penyambung engkol, pemasangan omboh, pembungkusan (iaitu meterai pemampat), injap, badan dan asas, peralatan saluran paip dan aksesori, dsb.


Pengeluar pemampat Argon diskaun membawa anda untuk memahami penggunaan Argon

① Industri aluminium. Pengeluar pemampat Argon diskaun memberitahu anda bahawa argon boleh digunakan untuk menggantikan udara atau nitrogen untuk mewujudkan suasana lengai dalam proses pembuatan aluminium; pengeluar pemampat Argon diskaun memberitahu anda bahawa argon juga boleh membantu menghilangkan gas larut yang tidak diingini semasa degassing, serta mengeluarkan hidrogen terlarut dan zarah lain dari aluminium cair.


Keperluan pemasangan pemampat hidrogen sulfida

Artikel ini akan memperkenalkan keperluan pemasangan pemampat hidrogen sulfida. 1. Memerlukan tempat yang luas dan terang, yang kondusif untuk operasi dan penyelenggaraan pemampat hidrogen sulfida. 2. Kelembapan relatif udara harus rendah, debu harus kurang, dan udara harus bersih dan berventilasi dengan baik.


Pengeluar pemampat dimetil ether membawa anda untuk memahami bagaimana pemampat berfungsi

Dalam perenggan artikel berikut, pengeluar pemampat eter dimetil akan menunjukkan kepada anda bagaimana kompresor berfungsi. Pengeluar pemampat dimetil ether memberitahu anda bahawa disebabkan oleh perubahan tekanan dalam silinder, udara diluluskan melalui penapis udara (muffler) ke dalam silinder melalui injap pengambilan.


Dua jenis pemampat ammonia terbaik

Pengeluar pemampat ammonia terbaik memberitahu anda bahawa dari segi yang paling mudah, ammonia adalah gas asli yang merupakan satu bahagian nitrogen dan tiga bahagian hidrogen. Walaupun ammonia didapati dalam beberapa pembersih biasa, ia boleh menjadi toksik dan bahkan mematikan jika disalahgunakan. Pengeluar pemampat ammonia terbaik memberitahu anda bahawa itulah sebabnya peti sejuk isi rumah atau penyejuk beku biasanya tidak menggunakan ammonia. Ammonia digunakan secara meluas dalam penyejuk komersial yang besar kerana harga yang murah, dan peti sejuk isi rumah dengan pemampat ammonia sering antik.


LPG botol mengisi pengeluar membawa anda untuk memahami apakah LPG

Pengeluar pengisian botol LPG memberitahu anda bahawa gas petroleum cecair (selepas ini dirujuk sebagai gas petroleum cecair) adalah tenaga bersih yang berkualiti tinggi dan cekap, yang membawa banyak kemudahan kepada kehidupan kita dan memenuhi keperluan memasak dan pemanasan harian kami.


Ciri-ciri pemampat co2 borong pada jualan

Pemampat co2 borong jualan merujuk kepada pemampat yang digunakan untuk pressurize dan menghantar gas karbon dioksida. Kompresor co2 borong jualan terutamanya digunakan dalam peranti sintesis urea, dan perhatian perlu dibayar kepada reka bentuk dan penggunaan mereka:


Keperluan pemilihan pembekal pemampat h2 diskaun china

Keperluan pemilihan Unit. Pembekal pemampat h2 diskaun china umumnya dibahagikan kepada dua kategori: jenis turbin dan jenis volumetrik. Pilihan pembekal pemampat h2 diskaun china bergantung sepenuhnya kepada keperluan teknikal pengguna. Sebagai contoh jenis gas, anjakan kelantangan, tekanan untuk dicapai, dan sebagainya.


melihat lebih banyak