TENTANG KAMI

Bengbu AOT Compressor co., Ltd. terletak di zon berteknologi tinggi, bandar Bengbu, wilayah Anhui, perusahaan berteknologi tinggi. Syarikat ini adalah sebuah syarikat khusus yang mengintegrasikan R & D, pembuatan, jualan dan perkhidmatan produk pemampat. Syarikat ini terutamanya terlibat dalam pemampat gas khas yang berkualiti tinggi, penjimatan tenaga dan mesra alam yang diperlukan oleh industri seperti hidrogen, biogas, ammonia, gas asli, dan industri kimia. Syarikat sentiasa menegaskan mengambil inovasi teknologi ......

melihat lebih banyak

BERITA

Ciri-ciri pengelasan produk pemampat udara senyap termurah dari China

Pemampat udara senyap yang paling murah dari China dibahagikan kepada kompresor udara senyap minyak dan pemampat udara bebas minyak. Kompresor udara bebas minyak adalah ultra-tenang, biasanya dengan bunyi kira-kira 40 desibel; pemampat udara senyap yang paling murah dari China mempunyai bunyi kira-kira 60 desibel dan menggunakan kaedah omboh lengan mangkuk kulit tanpa minyak untuk pemampatan udara.


Gambaran keseluruhan produk pemampat Nitrogen dioksida berkualiti

Gambaran keseluruhan produk: pemampat Nitrogen dioksida berkualiti adalah produk utama syarikat kami, dengan teknologi matang dan kestabilan yang tinggi. Tidak termasuk kompresor Nitrogen dioksida yang berkualiti, terutamanya termasuk kompresor gas asli yang besar dan sederhana.


Pengeluar pemampat Argon diskaun membawa anda untuk memahami penggunaan Argon

① Industri aluminium. Pengeluar pemampat Argon diskaun memberitahu anda bahawa argon boleh digunakan untuk menggantikan udara atau nitrogen untuk mewujudkan suasana lengai dalam proses pembuatan aluminium; pengeluar pemampat Argon diskaun memberitahu anda bahawa argon juga boleh membantu menghilangkan gas larut yang tidak diingini semasa degassing, serta mengeluarkan hidrogen terlarut dan zarah lain dari aluminium cair.


Keperluan pemasangan pemampat hidrogen sulfida

Artikel ini akan memperkenalkan keperluan pemasangan pemampat hidrogen sulfida. 1. Memerlukan tempat yang luas dan terang, yang kondusif untuk operasi dan penyelenggaraan pemampat hidrogen sulfida. 2. Kelembapan relatif udara harus rendah, debu harus kurang, dan udara harus bersih dan berventilasi dengan baik.


Pengeluar pemampat dimetil ether membawa anda untuk memahami bagaimana pemampat berfungsi

Dalam perenggan artikel berikut, pengeluar pemampat eter dimetil akan menunjukkan kepada anda bagaimana kompresor berfungsi. Pengeluar pemampat dimetil ether memberitahu anda bahawa disebabkan oleh perubahan tekanan dalam silinder, udara diluluskan melalui penapis udara (muffler) ke dalam silinder melalui injap pengambilan.


Dua jenis pemampat ammonia terbaik

Pengeluar pemampat ammonia terbaik memberitahu anda bahawa dari segi yang paling mudah, ammonia adalah gas asli yang merupakan satu bahagian nitrogen dan tiga bahagian hidrogen. Walaupun ammonia didapati dalam beberapa pembersih biasa, ia boleh menjadi toksik dan bahkan mematikan jika disalahgunakan. Pengeluar pemampat ammonia terbaik memberitahu anda bahawa itulah sebabnya peti sejuk isi rumah atau penyejuk beku biasanya tidak menggunakan ammonia. Ammonia digunakan secara meluas dalam penyejuk komersial yang besar kerana harga yang murah, dan peti sejuk isi rumah dengan pemampat ammonia sering antik.


Pengenalan ringkas pemampat asetilena

Asetilena gas yang dihasilkan dipenuhi dengan pemampat ke dalam silinder keluli dengan pengisi berliang dan pelarut (umumnya aseton), supaya gas asetilena dibubarkan dalam cecair aseton, dan gas asetilena dikeluarkan dari cecair aseton apabila digunakan, supaya asetilena dipanggil asetilena terlarut. Peralatan proses untuk menyelesaikan proses pengeluaran gas, pembersihan, mampatan, pengeringan dan pengisian yang diperlukan untuk membubarkan asetilena. Ia mempunyai kelebihan nisbah mampatan yang besar, prestasi pengedap yang baik, penjimatan tenaga, keselamatan dan kebolehpercayaan, pengurangan pencemaran, penggunaan mudah dan kualiti gas yang baik.


LPG botol mengisi pengeluar membawa anda untuk memahami apakah LPG

Pengeluar pengisian botol LPG memberitahu anda bahawa gas petroleum cecair (selepas ini dirujuk sebagai gas petroleum cecair) adalah tenaga bersih yang berkualiti tinggi dan cekap, yang membawa banyak kemudahan kepada kehidupan kita dan memenuhi keperluan memasak dan pemanasan harian kami.


melihat lebih banyak