OVER

Bengbu AOT Compressor Co., Ltd. is gevestigd in High-tech Zone, Bengbu City, Anhui Province, een high-tech onderneming. Het bedrijf is een gespecialiseerd bedrijf dat R & D, productie, verkoop en service van compressorproducten integreert. Het bedrijf houdt zich voornamelijk bezig met nieuwe hoogrenderende, energiebesparende en milieuvriendelijke speciale gascompressoren die vereist zijn door industrieën zoals waterstof, biogas, ammoniak, aardgas en de chemische industrie. Het bedrijf staat er altijd op om technologische innovatie te nemen......

Bekijk meer

NIEUWS

Productclassificatie kenmerken van de goedkoopste stille luchtcompressor uit China

De goedkoopste stille luchtcompressor uit China zijn onderverdeeld in stille oliecompressoren en olievrije luchtcompressoren. Olievrije luchtcompressoren zijn ultrastil, meestal met een geluid van ongeveer 40 decibel; de olievrije goedkoopste stille luchtcompressor uit China heeft een geluid van ongeveer 60 decibel en gebruikt de olievrije lederen kokermouwzuigermethode voor luchtcompressie.

2022-09-26 Bekijk meer

Productoverzicht van de kwaliteit Stikstofdioxide compressor

Productoverzicht: kwaliteit Stikstofdioxide compressor is het belangrijkste product van ons bedrijf, met volwassen technologie en hoge stabiliteit. Exclusief kwaliteit Stikstofdioxidecompressoren, omvatten voornamelijk grote en middelgrote aardgascompressoren.

2022-09-19 Bekijk meer

Korting Argon compressor fabrikanten nemen u om de toepassing van de Argon te begrijpen

Vert aluminium industrie. Discount Argon compressor fabrikant vertelt u dat argon kan worden gebruikt om lucht of stikstof te vervangen om een inerte atmosfeer te creëren in het aluminium productieproces; De fabrikant van de Argon-compressor van Discount vertelt u dat argon ook kan helpen bij het verwijderen van ongewenste oplosbare gassen tijdens het ontgassen, evenals het verwijderen van opgeloste waterstof en andere deeltjes uit gesmolten aluminium.

2022-09-05 Bekijk meer

Installatievoorschriften van een waterstofsulfidecompressor

Dit artikel introduceert de installatievereisten van de waterstofsulfide-compressor. 1. vereist een ruime en goed verlichte plaats, die bevorderlijk is voor de werking en het onderhoud van de waterstofsulfide Compressor. 2. De relatieve vochtigheid van de lucht moet laag zijn, het stof moet minder zijn en de lucht moet schoon en goed geventileerd zijn.

2022-04-18 Bekijk meer

Fabrikanten van dimethylether compressor nemen u mee om te begrijpen hoe de compressoren werken

In de paragrafen van het volgende artikel zullen de fabrikanten van de dimethylether compressor u laten zien hoe compressoren werken. De fabrikanten van de dimethylether-compressor vertellen u dat als gevolg van de verandering in de druk in de cilinder, de lucht door het luchtfilter (demper) in de cilinder wordt geleid via de inlaatklep.

2022-05-30 Bekijk meer

Twee soorten beste ammoniakcompressor

De beste fabrikant van ammoniakcompressoren vertelt u dat ammoniak in de eenvoudigste termen een aardgas is dat een onderdeel is van stikstof en drie delen waterstof. Hoewel ammoniak in sommige veel voorkomende reinigingsmiddelen wordt aangetroffen, kan het giftig en zelfs dodelijk zijn als het wordt misbruikt. De beste fabrikanten van ammoniakcompressoren vertellen u dat daarom huishoudelijke koelkasten of diepvriezers meestal geen ammoniak gebruiken. Ammoniak wordt veel gebruikt in grote commerciële koelers vanwege de goedkope prijs, en huishoudelijke koelkasten met ammoniakcompressoren zijn vaak antiek.

2022-08-30 Bekijk meer

Korte introductie van acetyleencompressor

Het geproduceerde gasvormige acetyleen wordt met een compressor gevuld tot een stalen cilinder met een poreuze vulstof en een oplosmiddel (in het algemeen aceton), zodat het acetyleengas wordt opgelost in de acetonvloeistof, en het acetyleengas bij gebruik uit de acetonvloeistof vrijkomt, zodat het acetyleen opgelost acetyleen wordt genoemd. Procesapparatuur om de processen van gasproductie, zuivering, compressie, drogen en vullen te voltooien die nodig zijn voor het oplossen van acetyleen. Het heeft de voordelen van grote compressieverhouding, goede afdichtingsprestaties, energiebesparing, veiligheid en betrouwbaarheid, vermindering van vervuiling, handig gebruik en goede gaskwaliteit.

2022-04-12 Bekijk meer

Fabrikanten van het vullen van LPG-flessen nemen u mee om te begrijpen Wat LPG is

De fabrikant van het vullen van LPG-flessen vertelt u dat vloeibaar petroleumgas (hierna vloeibaar petroleumgas genoemd) een hoogwaardige en efficiënte schone energie is, die veel gemak in ons leven brengt en voldoet aan onze dagelijkse kook-en verwarmingsbehoeften.

2022-07-04 Bekijk meer

Bekijk meer