OVER

Bengbu AOT Compressor Co., Ltd. is gevestigd in High-tech Zone, Bengbu City, Anhui Province, een high-tech onderneming. Het bedrijf is een gespecialiseerd bedrijf dat R & D, productie, verkoop en service van compressorproducten integreert. Het bedrijf houdt zich voornamelijk bezig met nieuwe hoogrenderende, energiebesparende en milieuvriendelijke speciale gascompressoren die vereist zijn door industrieën zoals waterstof, biogas, ammoniak, aardgas en de chemische industrie. Het bedrijf staat er altijd op om technologische innovatie te nemen......

Bekijk meer

NIEUWS

Hoe een zwaveldioxide-compressor te onderhouden

Om stabiele prestaties en een lange levensduur van de Zwaveldioxidecompressor te behouden, is regelmatig onderhoud en onderhoud van de apparatuur erg belangrijk. Om het stroomverbruik van het onder druk staande gas en de corrosie van de zwaveldioxide compressorapparatuur door het gas op te lossen, zal beter onderhoud van de apparatuur een belangrijk middel zijn om de levensduur van de apparatuur effectief te verbeteren.

2022-05-05 Bekijk meer

Installatievoorschriften van een waterstofsulfidecompressor

Dit artikel introduceert de installatievereisten van de waterstofsulfide-compressor. 1. vereist een ruime en goed verlichte plaats, die bevorderlijk is voor de werking en het onderhoud van de waterstofsulfide Compressor. 2. De relatieve vochtigheid van de lucht moet laag zijn, het stof moet minder zijn en de lucht moet schoon en goed geventileerd zijn.

2022-04-18 Bekijk meer

Korte introductie van acetyleencompressor

Het geproduceerde gasvormige acetyleen wordt met een compressor gevuld tot een stalen cilinder met een poreuze vulstof en een oplosmiddel (in het algemeen aceton), zodat het acetyleengas wordt opgelost in de acetonvloeistof, en het acetyleengas bij gebruik uit de acetonvloeistof vrijkomt, zodat het acetyleen opgelost acetyleen wordt genoemd. Procesapparatuur om de processen van gasproductie, zuivering, compressie, drogen en vullen te voltooien die nodig zijn voor het oplossen van acetyleen. Het heeft de voordelen van grote compressieverhouding, goede afdichtingsprestaties, energiebesparing, veiligheid en betrouwbaarheid, vermindering van vervuiling, handig gebruik en goede gaskwaliteit.

2022-04-12 Bekijk meer

Wat is het toepassingsgebied van zwaveldioxide in de Zwaveldioxidecompressor

De zwaveldioxidecomponent in de Zwaveldioxidecompressor kan worden gebruikt bij de wijnbereiding. De zwaveldioxidecomponent in de Zwaveldioxidecompressor helpt ook de vluchtige zuurgraad op het gewenste niveau te houden. De reden waarom wijnetiketten woorden hebben als "bevat sulfieten" is vanwege zwaveldioxide. Als de concentratie zwaveldioxide in de Zwaveldioxidecompressor erg laag is, is het moeilijk te detecteren, maar wanneer de concentratie groter is dan 50ppm, kan de geur van SO2 door de neus worden geroken.

2022-05-09 Bekijk meer

Hoe het smeeroliesysteem van de compressor te reinigen?

Regelmatige reiniging van het smeeroliesysteem van de compressor kan voorkomen dat overmatige onzuiverheden en verontreinigingen in het systeem ernstige storingen in de apparatuur veroorzaken. Hoe het smeeroliesysteem van de compressor te reinigen? Waar moet ik op letten bij het schoonmaken? Het volgende is het moment om vragen te beantwoorden.

2021-12-30 Bekijk meer

Waar moet op worden gelet bij het dagelijks gebruik van de schroefluchtcompressor?

De levenscyclus van de schroefluchtcompressor is erg lang, over het algemeen meer dan 10 jaar, maar het betekent niet dat de luchtcompressor de hele tijd kan worden gebruikt nadat deze is gekocht en in productie is genomen. Luchtcompressor is hetzelfde als andere mechanische apparatuur.

2021-12-30 Bekijk meer

Toepassingsgebieden van ethaan in de Ethaancompressor

Ethaan in de Ethaancompressor wordt gekraakt om etheen te maken: In de chemische industrie wordt ethaan vooral gebruikt om etheen te produceren door stoomkraken. Wanneer het ethaan in de Ethaancompressor met stoom wordt gemengd en tot een hoge temperatuur van 900 graden Celsius of hoger wordt gevoerd, worden de zware koolwaterstoffen gekraakt tot lichte koolwaterstoffen.

2022-04-25 Bekijk meer

Bekijk meer