OM

Bengbu AOT Compressor Co., Ltd. ligger i høyteknologisk sone, Bengbu City, Anhui-provinsen, et høyteknologisk foretak. Selskapet er et spesialisert selskap som integrerer forskning og utvikling, produksjon, salg og service av kompressorprodukter. Selskapet er hovedsakelig engasjert i ny høyeffektivitet, energibesparende og miljøvennlige spesielle gasskompressorer som kreves av industrier som hydrogen, biogass, ammoniakk, naturgass, og kjemisk industri. Firmaet insisterer alltid på å ta teknologisk innovasjon...

se mer

NYHETSSENTER

Hvordan du opprettholde en svoveldioksidkompressor?

For å opprettholde en stabil ytelse og lang levetid for svaveldioksidkompressoren er det svært viktig å regelmessig vedlikeholde og vedlikeholde utstyret. For å løse energiforbruket for den trykksatte gassen og korrosjonen av svoveldioksidkompressorutstyret ved gassen, bedre vedlikehold av utstyret vil være et viktig middel til effektivt å forbedre utstyrets levetid.

2022-05-05 se mer

Krav til montering av en hydrogensulfidkompressor.

Denne artikkelen innfører installasjonskravene til hydrogensulfidkompressoren. 1. Krever et rummelig og godt opplyst sted, som bidrar til drift og vedlikehold av hydrogensulfidkompressoren. 2. Den relative luftfuktigheten skal være lav, støvet skal være mindre, og luften skal være ren og godt ventilert.

2022-04-18 se mer

Kort innføring av acetylenkompressor

Den produserte gassacetylen fylles med en kompressor inn i en stålsylinder med et porøst fyllemiddel og et løsemiddel. vanligvis aceton), slik at acetylengassen oppløses i acetonvæsken, og acetylengs frigjøres fra acetonvæsken ved bruk, slik at acetylen kalles oppløst acetylen. Prosessutstyr for å fullføre prosessene i forbindelse med gassproduksjon, rensing, kompresjon, tørking og fylling som kreves for oppløsing av acetylen. Den har fordelene ved stor kompresjonsgrad, god forseglingsytelse, energibesparelse, sikkerhet og pålitelighet, reduksjon av forurensning, praktisk bruk og god gasskvalitet.

2022-04-12 se mer

Hva er anvendelsesområdet for svoveldioksid i svoveldioksidkompressoren?

Svoveldioksidkomponenten i svoveldioksidkompressoren kan brukes ved vinframstilling. Svoveldioksidkomponenten i svoveldioksidkompressoren bidrar også til å holde den flyktige syren på det ønskede nivået. Grunnen til at vinetiketter har ord som «inneholder sulfiter» er på grunn av svoveldioksid. Dersom konsentrasjonen av svoveldioksid i svoveldioksidkompressoren er svært lav, er det vanskelig å påvise. Men når konsentrasjonen er større enn 50 ppm, kan lukten av SO2 luktes av nesen.

2022-05-09 se mer

Klormetankompressorprodusenter tar deg for å forstå hvordan klormetan

Klormetankompressorprodusenter forteller deg at klormetan kan produseres kommersielt ved reaksjonen av saltsyre eller hydrogen ch. Klorid og metanol.

2022-05-16 se mer

Hvordan rengjøre kompressorens smøreoljesystemet?

Regelmessig rengjøring av kompressoroljesystemet kan hindre at for store urenheter og forurensende stoffer i systemet forårsaker alvorlig lik feil. Hvordan rengjøre kompressorens smøreoljesystemet? Hva bør jeg være oppmerksom på når jeg gjør rent? Det neste er tiden å svare på spørsmål.

2021-12-30 se mer

Hva bør man rette oppmerksomhet mot ved daglig bruk av skruenuskompressor?

Skruluftkompressorens livssyklus er svært lang, vanligvis mer enn ti år, men det betyr ikke at luftkompressoren kan brukes hele tiden etter at den er kjøpt og satt i produksjon. Luftkompressoren er den samme som annet mekanisk utstyr.

2021-12-30 se mer

Anvendelsesområder for etan i etankompressoren

Ethan i ethankompressoren knekkes for å lage etylen: etan brukes hovedsakelig til å produsere etylen ved dampkrakking. Når etanten i etankompressoren blandes med damp og fødes til en høy temperatur på 900 grader Celsius eller derer , de tunge hydrokarbonene sprekkes til lette hydrokarboner.

2022-04-25 se mer

se mer