DESPRE

Bengbu AOT Compressor Co., Ltd. se află în zona High-tech, Bengbu, provincia Anhui, o întreprindere de înaltă tehnologie. Compania este o companie specializată care integrează C&D, fabricarea, vânzările și serviciile de produse de compresoare. Compania este angajată în principal în nouă eficiență ridicată, compresoare speciale pentru economisirea energiei și ecologice, necesare industriilor precum hidrogenul, biogazul, amoniacul, gazul natural; şi industriile chimice. Compania insistă întotdeauna asupra inovaţiei tehnologice...

Vezi mai mult

INFORMARE

Structura de compresor reciproc cumpărare pe vânze

Compresor reciprocat la vânzări este un tip de compresor de deplasare pozitiv, principalele sale componente includ un cilindru, mecanism de conectare a tijei, ansamblul pistonului, ambalare (adică etanșă de compresor), supapă, corp și fundație; echipamente de conducte și accesorii etc.

2022-11-07 Vezi mai mult

Producătorii de compresor Argon vă iau pentru a înțelege aplicarea Argon

Industria aluminiului. Producătorul de compresor Argon vă spune că argonul poate fi folosit pentru a înlocui aerul sau azotul pentru a crea o atmosferă inertă în procesul de fabricare a aluminiului; Producătorul de compresor Argon vă spune că argonul poate ajuta, de asemenea, îndepărtarea gazelor solubile nedorite în timpul degației, De asemenea, eliminarea hidrogenului dizolvat şi a altor particule din aluminiu topit.

2022-09-05 Vezi mai mult

Cerințe de instalare a unui compresor

Acest articol va introduce cerințele de instalare ale compresorului hidrogen sulfid. 1. Necesită un loc spaţios şi bine luminat, care este favorabil funcţionării şi întreţinerea compresorului hidrogen sulfid. 2. Umiditatea relativă a aerului ar trebui să fie scăzută, praful ar trebui să fie mai mic, iar aerul trebuie să fie curat și bine ventilat.

2022-04-18 Vezi mai mult

Compresor de eter dimetil te ia pentru a înțelege cum funcționează compresoarele de compresoare.

În paragrafele articolului următor, producătorii compresorului de eter dimetil vă vor arăta cum funcționează compresoarele. Compresorul de eter dimetil vă spun că datorită schimbării presiunii din cilindru, Aerul este trecut prin filtrul de aer (duffler) în cilindru prin supapa de admisie.

2022-05-30 Vezi mai mult

Două tipuri de cel mai bun compresor de amoniac

Cel mai bun compresor de amoniac vă spune că, în termenii cele mai simple, amoniacul este un gaz natural care reprezintă o parte azot și trei părți hidrogen. Deși amoniacul se găsește în unele aparate comune de curățare, acesta poate fi toxic și chiar mortal dacă este utilizat greșit. Cel mai bun compresor de amoniac vă spun că de aceea frigidere de uz casnic sau congelatoare de obicei nu folosesc amoniac a. Amoniacul este utilizat pe scară largă în răcitoare comerciale mari datorită prețului său ieftin, și frigidere de uz casnic cu compresoare de amoniac sunt adesea vechi.

2022-08-30 Vezi mai mult

Producătorii de umplere a sticlei GPL vă iau pentru a înțelege ce este GPLC

Producătorul de umplere a sticlei GPL vă spune că gaz petrolier lichefiat (denumit în continuare „gaz petrolier lichefiat”) este o energie curată de înaltă calitate și eficientă; ceea ce aduce o mulțime de comoditate în viața noastră și satisface nevoile noastre zilnice de gătit și de încălzire.

2022-07-04 Vezi mai mult

Caracteristici de compresor cu ridicata de co2 la vanzari

Compresorul cu ridicata de la vânzare se referă la compresorul folosit pentru presurizarea si livrarea gazului de dioxid de carbon. Compresoarele cu ridicata de la vânzare sunt utilizate în principal în dispozitivele de sinteză a ureei; şi trebuie să se acorde atenţie proiectării şi utilizării lor:

2022-11-14 Vezi mai mult

Cerințele de selecție de reducere h2 furnizorii de compresor

Cerințe de selecție a unității. Reducerea furnizorilor de compresor h2 sunt, în general, împărțite în două categorii: tipul de turbină și tipul volumetric. Alegerea de reducere h2 furnizorii de compresor China depinde în întregime de cerințele tehnice ale utilizatorului. De exemplu tipul gazului, deplasarea volumului, presiunea care trebuie obținută etc.

2022-11-23 Vezi mai mult

Vezi mai mult