DESPRE

Bengbu AOT Compressor Co., Ltd. se află în zona High-tech, Bengbu, provincia Anhui, o întreprindere de înaltă tehnologie. Compania este o companie specializată care integrează C&D, fabricarea, vânzările și serviciile de produse de compresoare. Compania este angajată în principal în nouă eficiență ridicată, compresoare speciale pentru economisirea energiei și ecologice, necesare industriilor precum hidrogenul, biogazul, amoniacul, gazul natural; şi industriile chimice. Compania insistă întotdeauna asupra inovaţiei tehnologice...

Vezi mai mult

INFORMARE

Caracteristici de clasificare produs de cele mai ieftine compresor de aer silențios din China.

Cele mai ieftine compresoare de aer silențios din China sunt împărțite în compresoare de aer silențios ulei și compresoare de aer fără ulei. Compresoarele de aer fără ulei sunt extrem de liniștite, de obicei cu un zgomot de aproximativ 40 decibeli; cel mai ieftin compresor de aer silențios din China are un zgomot de aproximativ 60 decibeli și folosește ulei fără ulei Metoda piele piston mânecă pentru comprimarea aerului.

2022-09-26 Vezi mai mult

Prezentare generală a produsului de calitate compresor de dioxid de azot

Prezentare generală a produsului: calitatea compresorului de dioxid de azot este produsul principal al companiei noastre, cu tehnologie matură și stabilitate ridicată. Cu excepția compresoarelor de dioxid de azot de calitate, includ în principal compresoare de gaze naturale mari și medii.

2022-09-19 Vezi mai mult

Producătorii de compresor Argon vă iau pentru a înțelege aplicarea Argon

Industria aluminiului. Producătorul de compresor Argon vă spune că argonul poate fi folosit pentru a înlocui aerul sau azotul pentru a crea o atmosferă inertă în procesul de fabricare a aluminiului; Producătorul de compresor Argon vă spune că argonul poate ajuta, de asemenea, îndepărtarea gazelor solubile nedorite în timpul degației, De asemenea, eliminarea hidrogenului dizolvat şi a altor particule din aluminiu topit.

2022-09-05 Vezi mai mult

Cerințe de instalare a unui compresor

Acest articol va introduce cerințele de instalare ale compresorului hidrogen sulfid. 1. Necesită un loc spaţios şi bine luminat, care este favorabil funcţionării şi întreţinerea compresorului hidrogen sulfid. 2. Umiditatea relativă a aerului ar trebui să fie scăzută, praful ar trebui să fie mai mic, iar aerul trebuie să fie curat și bine ventilat.

2022-04-18 Vezi mai mult

Compresor de eter dimetil te ia pentru a înțelege cum funcționează compresoarele de compresoare.

În paragrafele articolului următor, producătorii compresorului de eter dimetil vă vor arăta cum funcționează compresoarele. Compresorul de eter dimetil vă spun că datorită schimbării presiunii din cilindru, Aerul este trecut prin filtrul de aer (duffler) în cilindru prin supapa de admisie.

2022-05-30 Vezi mai mult

Două tipuri de cel mai bun compresor de amoniac

Cel mai bun compresor de amoniac vă spune că, în termenii cele mai simple, amoniacul este un gaz natural care reprezintă o parte azot și trei părți hidrogen. Deși amoniacul se găsește în unele aparate comune de curățare, acesta poate fi toxic și chiar mortal dacă este utilizat greșit. Cel mai bun compresor de amoniac vă spun că de aceea frigidere de uz casnic sau congelatoare de obicei nu folosesc amoniac a. Amoniacul este utilizat pe scară largă în răcitoare comerciale mari datorită prețului său ieftin, și frigidere de uz casnic cu compresoare de amoniac sunt adesea vechi.

2022-08-30 Vezi mai mult

Introducere scurtă a comprresor

Acetilena gazoasă produsă este umplută cu un compresor într-un cilindru de oțel cu un umplutor poros și un solvent ( în general acetonă), astfel încât acetilenă se dizolvă în lichidul acetonă; și acetilena este eliberată din lichidul de acetonă atunci când este utilizat, astfel încât acetilena este numită acetilenă dizolvată. Echipamente de proces pentru finalizarea proceselor de producție de gaz, purificare, compresie, uscarea și umplerea necesară pentru dizolvarea acetilenei. Are avantajele raportului de compresie mare, performanța bună de etanşare, economisire de energie, siguranță și fiabilitate, reducerea poluării, utilizarea convenabilă și calitatea bună a gazelor.

2022-04-12 Vezi mai mult

Producătorii de umplere a sticlei GPL vă iau pentru a înțelege ce este GPLC

Producătorul de umplere a sticlei GPL vă spune că gaz petrolier lichefiat (denumit în continuare „gaz petrolier lichefiat”) este o energie curată de înaltă calitate și eficientă; ceea ce aduce o mulțime de comoditate în viața noastră și satisface nevoile noastre zilnice de gătit și de încălzire.

2022-07-04 Vezi mai mult

Vezi mai mult