DESPRE

Bengbu AOT Compressor Co., Ltd. se află în zona High-tech, Bengbu, provincia Anhui, o întreprindere de înaltă tehnologie. Compania este o companie specializată care integrează C&D, fabricarea, vânzările și serviciile de produse de compresoare. Compania este angajată în principal în nouă eficiență ridicată, compresoare speciale pentru economisirea energiei și ecologice, necesare industriilor precum hidrogenul, biogazul, amoniacul, gazul natural; şi industriile chimice. Compania insistă întotdeauna asupra inovaţiei tehnologice...

Vezi mai mult

INFORMARE

Cum de a menține un compresor de dioxid de sulf

Pentru a menține performanța stabilă și durata de viață lungă a compresorului de dioxid de sulf, întreținerea și întreținerea regulată a echipamentului este foarte importantă. Pentru a rezolva consumul de energie al gazului sub presiune și coroziunea echipamentului de compresor de dioxid de sulf de către gaz, O mai bună întreținere a echipamentelor va constitui un mijloc important pentru îmbunătățirea eficientă a duratei de viață a echipamentului.

2022-05-05 Vezi mai mult

Cerințe de instalare a unui compresor

Acest articol va introduce cerințele de instalare ale compresorului hidrogen sulfid. 1. Necesită un loc spaţios şi bine luminat, care este favorabil funcţionării şi întreţinerea compresorului hidrogen sulfid. 2. Umiditatea relativă a aerului ar trebui să fie scăzută, praful ar trebui să fie mai mic, iar aerul trebuie să fie curat și bine ventilat.

2022-04-18 Vezi mai mult

Introducere scurtă a comprresor

Acetilena gazoasă produsă este umplută cu un compresor într-un cilindru de oțel cu un umplutor poros și un solvent ( în general acetonă), astfel încât acetilenă se dizolvă în lichidul acetonă; și acetilena este eliberată din lichidul de acetonă atunci când este utilizat, astfel încât acetilena este numită acetilenă dizolvată. Echipamente de proces pentru finalizarea proceselor de producție de gaz, purificare, compresie, uscarea și umplerea necesară pentru dizolvarea acetilenei. Are avantajele raportului de compresie mare, performanța bună de etanşare, economisire de energie, siguranță și fiabilitate, reducerea poluării, utilizarea convenabilă și calitatea bună a gazelor.

2022-04-12 Vezi mai mult

Care este câmpul de aplicare a dioxidului de sulf în compresorul de dioxid de sulf

Componentul de dioxid de sulf din compresorul de dioxid de sulf poate fi utilizat la vin. Componentul de dioxid de sulf din compresorul de dioxid de sulf ajută, de asemenea, să mențină aciditatea volatilă la nivelul dorit. Motivul pentru care etichetele de vin au cuvinte cum ar fi "conține sulfite" este din cauza dioxidului de sulf. Dacă concentraţia de dioxid de sulf în compresorul de dioxid de sulf este foarte mică, este dificil de detectat. dar când concentraţia este mai mare de 50 ppm, mirosul de SO2 poate fi mirosit de nas.

2022-05-09 Vezi mai mult

Cum să curățați sistemul de ulei de lubrifiere compresor?

Curățarea regulată a uleiului lubrifiant de compresor poate împiedica impuritățile excesive și contaminanții din sistem să provoace echivalența gravă Eșecuri de ips. Cum să curățați sistemul de ulei de lubrifiere compresor? La ce să fac curăţenie? Următorul e momentul să răspunzi la întrebări.

2021-12-30 Vezi mai mult

La ce trebuie acordat atenție în utilizarea zilnică a compresorului de aer?

Ciclul de viață al compresorului de aer este foarte lung, în general mai mult de 10 ani, dar nu înseamnă că compresorul de aer poate fi folosit tot timpul după ce este achiziționat și pus în producție. Compresorul de aer este același cu alte echipamente mecanice.

2021-12-30 Vezi mai mult

Zone de aplicare a etanului în compresorul etan

Ethanul din compresorul Ethan este fisurat pentru a produce etilenă: în industria chimică, etanul este utilizat în principal pentru producerea etilenei prin cracare cu abur. Atunci când etanul din compresorul de etan este amestecat cu abur și alimentat la o temperatură ridicată de 900 grade Celsius sau peste , hidrocarburile grele sunt fisurate în hidrocarburi ușoare.

2022-04-25 Vezi mai mult

Vezi mai mult