O NAS

Bengbu AOT Compressor Co., Ltd. se nahaja v visokotehnološkem območju Bengbu, provinca Anhui, visokotehnološkem podjetju. Podjetje je specializirano podjetje, ki vključuje R&R, proizvodnjo, prodajo in storitev kompresorskih izdelkov. Podjetje se v glavnem ukvarja z novimi visokimi učinkovitosti, varčne in okolju prijazne posebne plinske kompresorje, ki jih zahtevajo industrije, kot so vodik, bioplin, amoniak, zemeljski plin, in kemične industrije. Podjetje vedno vztraja pri tehnoloških inovacijah...

Poglej več

IZDELKI

Poglej več

NOVICE

Struktura Buy reciprocating kompresor na prodajo

Buy reciprocating kompresor na prodaji je vrsta pozitivne premični kompresor, njegove glavne komponente vključujejo valj, mehanizem za povezovanje ročic, batni sklop, pakiranje (tj. kompresorski tesnilnik), ventil, telesa in temelj, oprema za cevovod in opremo itd.

2022-11-07 Poglej več

Discount Argon kompresor proizvajalci, da razumete uporabo Argon.

Aluminijast industrija. Discount Argon kompresor proizvajalec pove, da se argon lahko uporabi za nadomestitev zraka ali dušika, da ustvari inertno atmosfero pri proizvodnem postopku aluminija; Discount Argon kompresor proizvajalec vam pove, da argon lahko pomaga tudi odstranitev neželenih topnih plinov med razgradnjo, Pa tudi odstranjevanje raztopljenega vodika in drugih delcev iz staljenega aluminija.

2022-09-05 Poglej več

Zahteve za vgradnjo kompresorja vodikovega sulfida

Ta člen bo uvedel zahteve za vgradnjo kompresorja vodikovega sulfida. 1. zahteva prostorno in dobro osvetljeno mesto, ki spodbuja delovanje in vzdrževanje vodikovega sulfidnega kompresorja. 2. Relativna vlažnost zraka mora biti nizka, prah mora biti manj, zrak pa mora biti čist in dobro prezračevan.

2022-04-18 Poglej več

Dimetil eter kompresorji proizvajalci, da razumete, kako kompresorji delujejo.

V odstavkih naslednjega članka vam bodo proizvajalci kompresorja Dimetil eter pokazali, kako delujejo kompresorji. Proizvajalci dimetil eter kompresorja vam povedo, da zaradi spremembe pritiska v valju, zrak poteka skozi zračni filter (duffler) v valj skozi vhodni ventil.

2022-05-30 Poglej več

Dve vrsti najboljšega amoniaka kompresorja

Najboljši izdelovalec amoniaka kompresor vam pove, da v najenostavnejših izrazov, amoniak je zemeljski plin, ki je en del dušika in tri dele vodika. Čeprav v nekaterih običajnih čistilih najdemo amoniak, je lahko strupen in celo smrtonosen, če se zlorablja. Najboljši amoniak kompresor vam povedo, da je zato gospodinjski hladilniki ali zamrzovalniki običajno ne uporabljajo amonija a. Amoniak se zaradi cene pogosto uporablja v velikih komercialnih ohlajevalnikih, in gospodinjski hladilniki z amoniak kompresorji so pogosto stare.

2022-08-30 Poglej več

LPG stekleničke polnilniki

Proizvajalec polnilne steklenice LPG vam pove, da utekočinjeni naftni plin (v nadaljnjem besedilu: utekočinjeni naftni plin) je visokokakovostna in učinkovita čista energija, ki prinaša veliko udobja v naše življenje in zadovoljuje naše vsakodnevne potrebe pri kuhanju in ogrevanju.

2022-07-04 Poglej več

Področja uporabe etana v kompresorju etan

Etan je razpokan, da naredi etilen. etan se večinoma uporablja za proizvodnjo etilena s parnim krekingom. Ko se etan v etanskem kompresorju zmeša s paro in hrani do visoke temperature 900 stopinj Celzija ali višje , težki ogljikovodiki se razpokajo v lahke ogljikovodike.

2022-04-25 Poglej več

Značilnosti izdelkov Buy reciprocating kompresor na prodaji

1. Zaradi načela oblikovanja so določene številne značilnosti Buy reciprocating kompresorjev na prodaji. Na primer, Buy reciprocating kompresor na prodaji ima veliko gibljivih delov, vključno z vhodnim ventilom, izpušni ventil, bat, batni obroč, povezovalna palica, ročična gred, ležaj itd.;

2022-11-04 Poglej več

Poglej več