O NAS

Bengbu AOT Compressor Co., Ltd. se nahaja v visokotehnološkem območju Bengbu, provinca Anhui, visokotehnološkem podjetju. Podjetje je specializirano podjetje, ki vključuje R&R, proizvodnjo, prodajo in storitev kompresorskih izdelkov. Podjetje se v glavnem ukvarja z novimi visokimi učinkovitosti, varčne in okolju prijazne posebne plinske kompresorje, ki jih zahtevajo industrije, kot so vodik, bioplin, amoniak, zemeljski plin, in kemične industrije. Podjetje vedno vztraja pri tehnoloških inovacijah...

Poglej več

NOVICE

Zahteve za vgradnjo kompresorja vodikovega sulfida

Ta člen bo uvedel zahteve za vgradnjo kompresorja vodikovega sulfida. 1. zahteva prostorno in dobro osvetljeno mesto, ki spodbuja delovanje in vzdrževanje vodikovega sulfidnega kompresorja. 2. Relativna vlažnost zraka mora biti nizka, prah mora biti manj, zrak pa mora biti čist in dobro prezračevan.

2022-04-18 Poglej več

Dimetil eter kompresorji proizvajalci, da razumete, kako kompresorji delujejo.

V odstavkih naslednjega članka vam bodo proizvajalci kompresorja Dimetil eter pokazali, kako delujejo kompresorji. Proizvajalci dimetil eter kompresorja vam povedo, da zaradi spremembe pritiska v valju, zrak poteka skozi zračni filter (duffler) v valj skozi vhodni ventil.

2022-05-30 Poglej več

Kratek vnos acetilenskega kompresora

Proizvedeni plinasti acetilen se napolni s kompresorjem v jekleno jeklenko s poroznim polnilom in topilom. na splošno aceton), tako da se acetilen plin raztopi v acetonski tekočini, in acetilen se pri uporabi sprosti iz acetonske tekočine, tako da se acetilen imenuje raztopljen acetilen. Procesna oprema za dokončanje postopkov proizvodnje plina, čiščenja, stiskanja, sušenje in polnjenje, potrebno za raztopljenje acetilena. Ima prednosti veliko razmerje kompresije, dobre učinkovitosti tesnjenja, varčevanja z energijo, varnosti in zanesljivosti, zmanjšanje onesnaževanja, priročno uporabo in dobro kakovost plina.

2022-04-12 Poglej več

Proizvajalci klorometana kompresorja vas vzamejo, da razumete, kako uporabljati klorometana

Proizvajalci klorometana kompresorja vam povedo, da se klorometan lahko proizvaja komercialno s reakcijo klorovodikove kisline ali vodikove kisline hhh klorid in metanol.

2022-05-16 Poglej več

LPG stekleničke polnilniki

Proizvajalec polnilne steklenice LPG vam pove, da utekočinjeni naftni plin (v nadaljnjem besedilu: utekočinjeni naftni plin) je visokokakovostna in učinkovita čista energija, ki prinaša veliko udobja v naše življenje in zadovoljuje naše vsakodnevne potrebe pri kuhanju in ogrevanju.

2022-07-04 Poglej več

Področja uporabe etana v kompresorju etan

Etan je razpokan, da naredi etilen. etan se večinoma uporablja za proizvodnjo etilena s parnim krekingom. Ko se etan v etanskem kompresorju zmeša s paro in hrani do visoke temperature 900 stopinj Celzija ali višje , težki ogljikovodiki se razpokajo v lahke ogljikovodike.

2022-04-25 Poglej več

Proizvajalci butadiena kompresorja vas vzamejo, da razumete ravnanje in shranjevanje butadiena

Butadien kompresor proizvajalci vam povedo, da butadien varnostni ukrepi: zaprto delovanje, in popolno prezračevanje. Operatorji morajo opraviti posebno usposabljanje in strogo upoštevati operativne postopke. Proizvajalec butadienskega kompresorja vam pove, da je priporočljivo, da upravljavci, ki uporabljajo butadien, nosijo masko za filtriranje samo-primerje (pol maske), kemična varnostna očala, antistatična delovna oblačila, varovati stran od virov ognja in toplote in strogo prepovedati kajenje na delovnem mestu.

2022-06-24 Poglej več

Butadien kompresor proizvajalci vas vzamejo, da razumete previdnostne ukrepe za uporabo Butadiene

1. Prva pomoč. Proizvajalec butadienskega kompresorja vam pove, da če pride butadien v stik s kožo: Takoj odstranite kontaminirana oblačila in sperite z veliko tekoče vode vsaj 15 minut. Poiščite zdravniško pomoč; Oči Kontakt: Dvignite veke in izlivite s tekočo vodo ali fiziološko raztopino. Poiščite zdravniško pomoč; vdihavanje: Hitro odstranite na svež zrak. Imejte odprte dihalne poti. Če je dihanje težko, dajte kisik. Če dihanje preneha, takoj dajte umetno dihanje in poiščite zdravniško pomoč.

2022-06-27 Poglej več

Poglej več