O NAS

Bengbu AOT Compressor Co., Ltd. se nahaja v visokotehnološkem območju Bengbu, provinca Anhui, visokotehnološkem podjetju. Podjetje je specializirano podjetje, ki vključuje R&R, proizvodnjo, prodajo in storitev kompresorskih izdelkov. Podjetje se v glavnem ukvarja z novimi visokimi učinkovitosti, varčne in okolju prijazne posebne plinske kompresorje, ki jih zahtevajo industrije, kot so vodik, bioplin, amoniak, zemeljski plin, in kemične industrije. Podjetje vedno vztraja pri tehnoloških inovacijah...

Poglej več

NOVICE

Kako vzdrževati kompresor žveplovega dioksida

Za ohranitev stabilne zmogljivosti in dolgo življenjsko dobo kompresorja žveplovega dioksida sta zelo pomembna redna vzdrževanje in vzdrževanje opreme. Za rešitev porabe energije plina pod tlakom in korozije opreme žveplovega dioksida s plinom, boljše vzdrževanje opreme bo pomembno sredstvo za učinkovito izboljšanje življenjske dobe opreme.

2022-05-05 Poglej več

Zahteve za vgradnjo kompresorja vodikovega sulfida

Ta člen bo uvedel zahteve za vgradnjo kompresorja vodikovega sulfida. 1. zahteva prostorno in dobro osvetljeno mesto, ki spodbuja delovanje in vzdrževanje vodikovega sulfidnega kompresorja. 2. Relativna vlažnost zraka mora biti nizka, prah mora biti manj, zrak pa mora biti čist in dobro prezračevan.

2022-04-18 Poglej več

Kratek vnos acetilenskega kompresora

Proizvedeni plinasti acetilen se napolni s kompresorjem v jekleno jeklenko s poroznim polnilom in topilom. na splošno aceton), tako da se acetilen plin raztopi v acetonski tekočini, in acetilen se pri uporabi sprosti iz acetonske tekočine, tako da se acetilen imenuje raztopljen acetilen. Procesna oprema za dokončanje postopkov proizvodnje plina, čiščenja, stiskanja, sušenje in polnjenje, potrebno za raztopljenje acetilena. Ima prednosti veliko razmerje kompresije, dobre učinkovitosti tesnjenja, varčevanja z energijo, varnosti in zanesljivosti, zmanjšanje onesnaževanja, priročno uporabo in dobro kakovost plina.

2022-04-12 Poglej več

Kaj je polje uporabe žveplovega dioksida v kompresorju žveplovega dioksida

Pri proizvodnji vina se lahko uporablja komponento žveplovega dioksida v kompresorju žveplovega dioksida. Komponenta žveplovega dioksida v kompresorju žveplovega dioksida pomaga tudi ohraniti hlapno kislino na želeni ravni. Razlog, zakaj imajo vinske oznake besede, kot je "vsebuje sulfite" je zaradi žveplovega dioksida. Če je koncentracija žveplovega dioksida v kompresorju žveplovega dioksida zelo nizka, jo je težko zaznati. Če pa je koncentracija večja od 50 ppm, lahko vonj SO2 voha po nosu.

2022-05-09 Poglej več

Proizvajalci klorometana kompresorja vas vzamejo, da razumete, kako uporabljati klorometana

Proizvajalci klorometana kompresorja vam povedo, da se klorometan lahko proizvaja komercialno s reakcijo klorovodikove kisline ali vodikove kisline hhh klorid in metanol.

2022-05-16 Poglej več

Kako očistiti kompresorski mazalni sistem?

Redno čiščenje sistema napake. Kako očistiti kompresorski mazalni sistem? Na kaj naj pazim pri čiščenju? Naslednji je čas za odgovor na vprašanja.

2021-12-30 Poglej več

Na kaj je treba upoštevati pri dnevni uporabi vijak zračnega kompresorja?

Življenjski cikel vijačnega zraka kompresorja je zelo dolg, na splošno več kot 10 let, vendar to ne pomeni, da se zračni kompresor lahko uporablja ves čas po nakupu in da v proizvodnjo. Zračni kompresor je enak kot druga mehanska oprema.

2021-12-30 Poglej več

Področja uporabe etana v kompresorju etan

Etan je razpokan, da naredi etilen. etan se večinoma uporablja za proizvodnjo etilena s parnim krekingom. Ko se etan v etanskem kompresorju zmeša s paro in hrani do visoke temperature 900 stopinj Celzija ali višje , težki ogljikovodiki se razpokajo v lahke ogljikovodike.

2022-04-25 Poglej več

Poglej več