О компанији

Bengbu AOT Compressor Co., Ltd. nalazi se u High-tech Zone, Bengbu City, Anhui, visokotehnološkom poduzeću. Tvrtka je specijalizirana tvrtka koja integrira istraživanje i razvoj, proizvodnju, prodaju i usluge kompresorskih proizvoda. Tvrtka je uglavnom angažirana u novoj visokoj učinkovitosti, uštede energije i ekološki prihvatljivi posebni plinski kompresori koji se zahtijevaju industrija kao što su vodik, bioplin, amonijak, prirodni plin, i kemijske industrije. Kompanija uvek insistira na uzimanju tehnološke inovacije....

Погледај још

и вести

Popust Argon kompresor proizvođači uzeti vas da razumijete primjenu Argona

Aluminijska industrija. Popust Argon kompresor proizvođač vam kaže da se argon može koristiti za zamjenu zraka ili dušika za stvoriti inertnu atmosferu u procesu proizvodnje aluminija; Discount Argon kompresor proizvođač vam kaže da argon može pomoći u uklanjanju neželjenih topih plinova tijekom degasing, Kao i uklanjanje otopljenog vodika i ostalih čestica iz istopljenog aluminijuma.


Zahtjevi za ugradnju kompresora

U ovom članku će se uvesti zahtjevi za instalaciju kompresor vodikovih sulfida. 1. Zahtijeva prostrano i dobro osvijetljeno mjesto, što je pogodno za rad i održavanje vodikov sulfid kompresor. 2. Relativna vlažnost zraka treba biti niska, prašina treba biti manja, a zrak treba biti čist i dobro ventilacija.


Dimetil eter kompresor proizvođači uzimaju vas da razumijete kako kompresori rade kompresori.

U odlomcima slijedećeg članka, proizvođači Dimetil etera kompresora pokazat će vam kako kompresori rade. Proizvođači dimetil etera kompresora kažu da zbog promjene pritiska u cilindaru, zrak prolazi kroz filtar zraka (duffler) u cilindar kroz ulazni ventil.


Dva vrsta najboljeg kompresora amonijaka

Najbolji proizvođač amonijaka kompresora vam kaže da u najjednostavnijim rečima, amonijak je prirodni plin koji je jedan dio dušika i tri dijela vodika. Iako se amonijak nalazi u nekim zajedničkim čišćenjama, može biti otrovan i čak smrtonosan ako se zloupotrebljava. Najbolji proizvođači amonijaka kompresora vam kažu da zato kućni hladnjaci ili zamrzivači obično ne koriste amoniju a. Amoniak se široko koristi u velikim komercijalnim rashladnim hladnjacima zbog jeftinih cijena, i kućni hladnjaci s amonijak kompresorima su često antikvitet.


LPG boca popunjavanje proizvođači vode vas da razumijete Što je LPG-a

Proizvođač za punjenje boce LPG-a vam kaže da tekućeg naftnog plina (dalje u tekstu: tekućeg naftnog plina) je visokokvalitetna i učinkovita čista energija, što donosi dosta pogodnosti u naš život i zadovoljava naše svakodnevne potrebe za kuhanjem i grijanjem.


Područja primjene etana u etanskom kompresoru

Etan u Ethanskom kompresoru je puknut da bi stvorio etilen. etan se uglavnom koristi za proizvodnju etilena parnim pukotinama. Kada se etan u etanskom kompresoru miješa s parom i hrani visokom temperaturom od 900 stupnjeva Celzija ili više. i Teški ugljikovodiki se pucaju u lake ugljikovodike.


Kako održavati i upravljati acetilenskom kompresoru

(1) Prvo, provjerite jesu li mjerila tlaka, termometri, ammetri, Voltri i drugi mjerni instrumenti acetilenskog kompresora su kompletni i netaknuti, i je li prekoračeno vrijeme kalibracije acetilenskog kompresora.


Kako održavati kompresor

Za održavanje stabilne učinkovitosti i dugotrajnog trajanja kompresora sumpor dioksida, redovito održavanje i održavanje opreme je vrlo važno. Kako bi se rješila potrošnja energije plina s pritiskom i koroziju opreme sumpornog dioksida kompresora s plinom, bolje održavanje opreme bit će važno sredstvo za učinkovito poboljšanje života opreme.


Погледај још