О компанији

Bengbu AOT Compressor Co., Ltd. nalazi se u High-tech Zone, Bengbu City, Anhui, visokotehnološkom poduzeću. Tvrtka je specijalizirana tvrtka koja integrira istraživanje i razvoj, proizvodnju, prodaju i usluge kompresorskih proizvoda. Tvrtka je uglavnom angažirana u novoj visokoj učinkovitosti, uštede energije i ekološki prihvatljivi posebni plinski kompresori koji se zahtijevaju industrija kao što su vodik, bioplin, amonijak, prirodni plin, i kemijske industrije. Kompanija uvek insistira na uzimanju tehnološke inovacije....

Погледај још

и вести

Klasifikacija proizvoda značajke najjeftinije tihi zrak kompresor iz Kine

Najjeftiniji tihi kompresor zraka iz Kine su podijeljeni na ulje tihi zrak kompresore i zračne kompresore bez ulja. Kompresori zraka bez ulja su ultra tihi, obično s bukom od oko 40 decibela; Najjeftiniji tihi kompresor iz Kine ima buku od oko 60 decibela i koristi bez ulja. kožna zdjela klipa za kompresiju zraka.


Pregled proizvoda kvalitete kompresor dušikovog dioksida

Pregled proizvoda: kvalitetna kompresor dušikovih dioksida glavni je proizvod naše tvrtke, sa zrelom tehnologijom i visokom stabilnošću. Isključujući kvalitetne kompresore dušikovog dioksida, uglavnom uključuju velike i srednje velike kompresore prirodnog plina.


Popust Argon kompresor proizvođači uzeti vas da razumijete primjenu Argona

Aluminijska industrija. Popust Argon kompresor proizvođač vam kaže da se argon može koristiti za zamjenu zraka ili dušika za stvoriti inertnu atmosferu u procesu proizvodnje aluminija; Discount Argon kompresor proizvođač vam kaže da argon može pomoći u uklanjanju neželjenih topih plinova tijekom degasing, Kao i uklanjanje otopljenog vodika i ostalih čestica iz istopljenog aluminijuma.


Zahtjevi za ugradnju kompresora

U ovom članku će se uvesti zahtjevi za instalaciju kompresor vodikovih sulfida. 1. Zahtijeva prostrano i dobro osvijetljeno mjesto, što je pogodno za rad i održavanje vodikov sulfid kompresor. 2. Relativna vlažnost zraka treba biti niska, prašina treba biti manja, a zrak treba biti čist i dobro ventilacija.


Dimetil eter kompresor proizvođači uzimaju vas da razumijete kako kompresori rade kompresori.

U odlomcima slijedećeg članka, proizvođači Dimetil etera kompresora pokazat će vam kako kompresori rade. Proizvođači dimetil etera kompresora kažu da zbog promjene pritiska u cilindaru, zrak prolazi kroz filtar zraka (duffler) u cilindar kroz ulazni ventil.


Dva vrsta najboljeg kompresora amonijaka

Najbolji proizvođač amonijaka kompresora vam kaže da u najjednostavnijim rečima, amonijak je prirodni plin koji je jedan dio dušika i tri dijela vodika. Iako se amonijak nalazi u nekim zajedničkim čišćenjama, može biti otrovan i čak smrtonosan ako se zloupotrebljava. Najbolji proizvođači amonijaka kompresora vam kažu da zato kućni hladnjaci ili zamrzivači obično ne koriste amoniju a. Amoniak se široko koristi u velikim komercijalnim rashladnim hladnjacima zbog jeftinih cijena, i kućni hladnjaci s amonijak kompresorima su često antikvitet.


Kratko uvođenje acetilenskog kompresor

Proizvedeni plinasti acetilen ispunjava se kompresorom u čelični cilindar poroznim punilom i otapalom (tj. općenito aceton), tako da se acetilen plin otapa u acetonskoj tekućini, i acetilen se oslobađa iz acetonske tekućine kada se koristi, tako da se acetilen naziva otopljeni acetilen. Procesna oprema za dovršavanje procesa proizvodnje plina, pročišćavanje, kompresije, sušenje i punjenje potrebno za otapanje acetilena. Ima prednosti velikim omjerom kompresije, dobrim učinkom zatvaranja, štednja energije, sigurnosti i pouzdanosti, smanjenje onečišćenja, prikladna uporaba i dobra kvaliteta plina.


LPG boca popunjavanje proizvođači vode vas da razumijete Što je LPG-a

Proizvođač za punjenje boce LPG-a vam kaže da tekućeg naftnog plina (dalje u tekstu: tekućeg naftnog plina) je visokokvalitetna i učinkovita čista energija, što donosi dosta pogodnosti u naš život i zadovoljava naše svakodnevne potrebe za kuhanjem i grijanjem.


Погледај још