DE NOBIS

Bengbu AOT Compressor Co., Ltd. se nalazi u High-tech Zonu, Bengbu City, provinciji Anhui, visokoj tehnoloji poduzetku. Kompanija je specijalizovana kompanija koja integrira R&D, proizvodnju, prodaju i usluga kompressora proizvoda. Kompanija je uglavnom uključena u novu visokoj učinkovitosti, Zaspanja energije i okruženje specijalne benzine zahtijevane industrije poput hidrogen, biogaz, ammonije, prirodne gas, i hemijske industrije. Kompanija uvijek insistira na uzimati tehnološki inovaciju...

magis

PERITUS NUNTIA

Zahtjevi instalacije Hydrogen Sulfida kompresora.

Ovaj članak će predstaviti zahtjeve instalacije Hydrogen Sulfide kompresora. 1. Zahtijeva širi i dobro snima mjesto, koja je dovoljno operacije i održavanje Hydrogen Sulfida kompresora. 2. Relatna vlažnost vazduha treba biti niska, prava treba biti manje, a vazdu bi trebala biti čisti i dobro ventilaran.

2022-04-18 magis

Proizvođači Dimethyl ether kompresora vodi da razumiju kako kompresora rade

U paragrafu sljedeće članaka, proizvođači Dimethyl ether kompresora će vam pokazuju kako kompresora rade. Proizvođači Dimethyl ether kompresora kaže vam da zbog promjena pritiska u cilindaru, vazdu se prolazi kroz filtru vazdušne (muffler) u silindro kroz ulaznu valvolu.

2022-05-30 magis

Kratko Uvođenje Acetylena kompresora.

Proizvođena gasni acetilena je napunjena kompresora u čeličnom cilinderom porosnom ispunčam i rješavljam. općenito aceton), tako da se acetilen gas u acetonju tekju, i acetilen plin se oslobođen iz acetonja tekućina kada se koristi, tako da se acetilen zove raspalljena acetilena. Proces opreme za završetke procese proizvodnje gasne, čišćenje, kompresije, suši i ispuninje potrebno za razrješavanje acetilena. Ima prednosti velikih odnosa kompresicije, dobar izvod zapečavanje, spašavanje energije, sigurnosti i pouzdanosti, smanjenja zagađenja, prilagodnu upotrebu i dobar kvadrata benzina.

2022-04-12 magis

Proizvođači ispunjene boce LPG-a

Proizvođač o ispunjene boce LPG kaže vam da likifiran petrolevnu plinu (edje se zove likifiranu petrolu plinu) je visoko kalistvu i efikasna čista energija, koja došaje mnogo čudnosti našeg života i ispuniva naše dnevnom potrebama kuhanja i zagriljanja.

2022-07-04 magis

Područje aplikacije etane u Etane kompresoram

Ethane u Etanom kompresora je frakran kako bi napravi etilen: u kemijskoj industriji, Etan se uglavnom koristi za proizvođenje etilene frak. Kada je etan u Etana kompresora miješao sa parom i hrani na visoku temperaturu od 900 stupnjeva Celsius ili iznade, Teški hidrokarboni su zabričeni u svjetlosne hidrokarbone.

2022-04-25 magis

Proizvođači Butadiene kompressora va vodi da razumiju i skladište butadiene.

Proizvođači Butadiene kompressora kaže vam da predsjednika operacije butadiene: zatvorena operacija i punu ventilaciju. Operatori moraju poduzeti specijalnu obuku i striktno učuju operativnim procedurama. Proizvođač kompresora Butadiene kaže vam da je preporučuje da operatori koji koriste butadiene nose samoprimanju filtraznog maska. s (pom maska), hemijske stake sigurnosti, antistatične radne odjeće, držite daleko od vatre i toplora, i striktno zabranjem pušenje na radnom mjestu.

2022-06-24 magis

Proizvođači Butadiene kompresora va uzimati da razumiju opredne za koriste Butadienem

1. Prvi imlod. Proizvođač kompressor Butadiene vam kaže da ako Butadiene došao u kontakt sa kožu: Odmah uklonite kontaminanjene odjeće i pušite dosta vode najmanje 15 minuta. Prije medicinsko pažnju; Kontakt oči: Lift oči i flush trčanom vodom ili solom. Pojedi medicinski pažnju; Inhalacija: ubrzo uklanje na svježu vazdu. Otvoriti vazdu put. Ako je teško disa, daje kisejen. Ako se disa zaustavi, odmah damo umjetnički respiraciju i tražiti medicinski pažnju.

2022-06-27 magis

Kako održati i upravljati Acetylen kompresora.

(1) prvo, provjeriti da li pritiska, termometara, ammetera, voltmeteri i drugi instrumenti mjera Akutilena kompresora su kompletni i nekokti. i li je prekinu vrijeme kalibracije acetilenog kompresora.

2022-08-08 magis

magis