DE NOBIS

Bengbu AOT Compressor Co., Ltd. se nalazi u High-tech Zonu, Bengbu City, provinciji Anhui, visokoj tehnoloji poduzetku. Kompanija je specijalizovana kompanija koja integrira R&D, proizvodnju, prodaju i usluga kompressora proizvoda. Kompanija je uglavnom uključena u novu visokoj učinkovitosti, Zaspanja energije i okruženje specijalne benzine zahtijevane industrije poput hidrogen, biogaz, ammonije, prirodne gas, i hemijske industrije. Kompanija uvijek insistira na uzimati tehnološki inovaciju...

magis

PERITUS NUNTIA

Proizvođači diskount Argon kompressora va vodi da razumiju aplikaciju Argona

① Aluminium industrija. Proizvođač kompressora diskunta Argona kaže vam da se argon može koristiti za zamijeniti vazduh ili nitrogen kako bi stvorio inertnu atmosferu u procesi proizvodnje aluminija; Proizvođač kompressora diskunta Argon va kaže da argon može također pomogi uklonimi neophodne rješavljene gaske tokom degassiranja, Kao i uklanjao raspravljene hidrogena i drugih čestica iz bodljenog aluminiuma.

2022-09-05 magis

Zahtjevi instalacije Hydrogen Sulfida kompresora.

Ovaj članak će predstaviti zahtjeve instalacije Hydrogen Sulfide kompresora. 1. Zahtijeva širi i dobro snima mjesto, koja je dovoljno operacije i održavanje Hydrogen Sulfida kompresora. 2. Relatna vlažnost vazduha treba biti niska, prava treba biti manje, a vazdu bi trebala biti čisti i dobro ventilaran.

2022-04-18 magis

Proizvođači Dimethyl ether kompresora vodi da razumiju kako kompresora rade

U paragrafu sljedeće članaka, proizvođači Dimethyl ether kompresora će vam pokazuju kako kompresora rade. Proizvođači Dimethyl ether kompresora kaže vam da zbog promjena pritiska u cilindaru, vazdu se prolazi kroz filtru vazdušne (muffler) u silindro kroz ulaznu valvolu.

2022-05-30 magis

Dva vrsta najboljih kompresora amonija

Najbolji proizvođač ammonije kompresora kaže vam da na naj jednostavnim učenima, amonija je prirodni plin koji je jedan dio nitrogen i tri dijele hidrogena. Iako se ammonija pronađena u nekim zajedničkima čišćenika, može biti toksični i čak i smrtonosno ako se nepravisnuti. Najbolji proizvođači ammonije kompressora kaže vam da to zato domaćih fridaci ili mrežili obično ne koriste amoniju a. Ammonija se široko koristi u velikim komercijalnim chillerima zbog jeftnog cijena, i domaćih fridaci sa kompresorama ammonije često su antik.

2022-08-30 magis

Proizvođači ispunjene boce LPG-a

Proizvođač o ispunjene boce LPG kaže vam da likifiran petrolevnu plinu (edje se zove likifiranu petrolu plinu) je visoko kalistvu i efikasna čista energija, koja došaje mnogo čudnosti našeg života i ispuniva naše dnevnom potrebama kuhanja i zagriljanja.

2022-07-04 magis

Područje aplikacije etane u Etane kompresoram

Ethane u Etanom kompresora je frakran kako bi napravi etilen: u kemijskoj industriji, Etan se uglavnom koristi za proizvođenje etilene frak. Kada je etan u Etana kompresora miješao sa parom i hrani na visoku temperaturu od 900 stupnjeva Celsius ili iznade, Teški hidrokarboni su zabričeni u svjetlosne hidrokarbone.

2022-04-25 magis

Kako održati i upravljati Acetylen kompresora.

(1) prvo, provjeriti da li pritiska, termometara, ammetera, voltmeteri i drugi instrumenti mjera Akutilena kompresora su kompletni i nekokti. i li je prekinu vrijeme kalibracije acetilenog kompresora.

2022-08-08 magis

Kako održati kompresor Sulfur Dioxid

Da bi održava stabilnu predstavu i dug život usluga kompresora sulfura dioksida, obično održavanje i održavanje opreme je veoma važna. Da bi riješiti struje potrošanja pritiska plina i koruziju kompresora opreme sulfura dioksida, bolje održavanje opreme će biti važni način za učinkovito poboljšati život usluga opreme.

2022-05-05 magis

magis