OM

Bengbu AOT Compressor Co., Ltd. är beläget i High-tech Zone, Bengbu City, Anhui-provinsen, ett högteknologiskt företag. Företaget är ett specialiserat företag som integrerar FoU, tillverkning, försäljning och service av kompressorprodukter. Företaget är främst engagerat i ny högeffektivitet, Energibesparande och miljövänliga specialgaskompressorer som krävs av industrier som väte, biogas, ammoniak, naturgas, och kemiska industrier. Företaget insisterar alltid på att ta teknisk innovation....

visa mer

PRESSRUM

Uppbyggnad av Köp återgående kompressor på försäljning

Köp återgående kompressor på försäljning är en typ av positiv kompressor, dess huvudkomponenter inkluderar en cylinder, Vevaruppkopplingsmekanism, kolvkomponent, förpackning (dvs. kompressortät), ventil, kaross och foundation, utrustning för rörledning och tillbehör osv.

2022-11-07 visa mer

Discount Argon kompressor tillverkare tar dig för att förstå tillämpningen av Argon

­ Aluminiumindustri. Discount Argon kompressor tillverkare berättar att argon kan användas för att ersätta luft eller kväve för att skapa en inert atmosfär i aluminiumtillverkningsprocessen. Discount Argon kompressor tillverkare berättar att argon också kan hjälpa till att ta bort oönskade lösliga gaser under avgasning, Förutom att avlägsna upplöst väte och andra partiklar från smält aluminium.

2022-09-05 visa mer

Installationskrav för vätesulfidkompressorn

Denna artikel kommer att införa installationskraven för vätesulfidkompressorn. 1. Kräver en rymlig och väl upplyst plats, vilket bidrar till drift och underhåll av vätesulfidkompressor. 2. Den relativa luftfuktigheten i luften bör vara låg, dammet ska vara mindre, och luften ska vara ren och väl ventilerad.

2022-04-18 visa mer

Dimetyleter kompressor tillverkare tar dig för att förstå hur kompressorerna fungerar

I punkterna i följande artikel, Dimetyleter kompressortillverkarna visar hur kompressorer fungerar. Den Dimetyleter kompressor tillverkare berättar att på grund av förändringen i trycket i cylindern, luften passeras genom luftfiltret (smuffler) in i cylindern genom inloppsventilen.

2022-05-30 visa mer

Två typer av bästa ammoniakkompressorn

Den bästa ammoniak kompressor tillverkaren berättar att i de enklaste termer, Ammoniak är en naturgas som är en del av kväve och tre delar väte. Även om ammoniak finns i vissa vanliga rengöringsmedel, kan den vara giftig och till och med dödlig om den missbrukas. Bästa ammoniak kompressor tillverkare berättar att det är därför hushålls kylskåp eller frysar vanligtvis inte använder ammonin a. Ammoniak används i stora kommersiella kylare på grund av sitt billiga pris. och hushållskåp med ammoniakkompressorer är ofta antika.

2022-08-30 visa mer

LPG flaskafyllningstillverkare tar dig för att förstå vad är LPG:

LPG-flaskafyllningstillverkaren talar om för dig att flytande petroleumgas (nedan kallad flytande petroleumgas) är en högkvalitativ och effektiv ren energi, vilket ger mycket bekvämlighet i vårt liv och möter våra dagliga matlagning och värmebehov.

2022-07-04 visa mer

Egenskaper i grossist co2 kompressor på försäljning

Partihandel CO2 kompressor på försäljning avser den kompressor som används för att trycka och leverera koldioxidgas. Partihandel CO2-kompressorer på försäljning används huvudsakligen i ureasyntesenhet. och uppmärksamhet bör ägnas åt deras utformning och användning:

2022-11-14 visa mer

Urvalskrav för rabatt h2 kompressor leverantörer

Enhetsvalskrav. Rabatt h2 kompressorleverantörer är vanligtvis indelade i två kategorier: turbintyp och volymtyp. Valet av rabatt h2 kompressor leverantörer Kina beror helt på de tekniska kraven för användaren. Till exempel gastyp, volymförskjutning, tryck som ska uppnås osv.

2022-11-23 visa mer

visa mer